Meillä kelpaavat
maksuvälineet
 
    

  Kaikki pankkikortit

 
 
   
 
 
 
Huom! Tarkasta TYKY
-maksuvälineidesi kelpoisuus
haluamaasi hoitoon

Yhteistyökumppanit

 

Hotelliravintola ALMA

 

  

Topi-Feelgood

 

Ulla-Keto-aro

 

 
Seinäjoen seudun
diabetesyhdistys r.y.
 
 
 
Terveyden ja hyvinvoinnin
edistämisyhdistys
Vitalize r.y.
 

 

Tapahtumat 2019

   Tämä kurssi alkaa  pe 12.4.2019

Korva-akupunktio kurssi järjestetään
Hoitopalvelukeskus Sinfonian tiloissa
alk. pe 12.4.2019 klo 10-18.00. Kurssin hinta 250€.
 
-Kurssilla opit tehokkaimmat pisteet kehon ja mielen hoitamiseen
 
Korva-akupunktio on varma, turvallinen ja tehokas akupunktion muoto, jota voi käyttää yhdistettynä toiseen hoitoon tai omana itsenäisenä hoitona. Korva-akupunktiota on käytetty Kiinassa/ Kaukoidässä vuosituhansien ajan ihmisten hoidossa. Euroopassa on tehty akupunktiohoitoja tiettävästi 1600-luvulta asti, lähinnä lähetystyössään sitä opiskelleitten jesuiittojen toimesta. Ruotsissa sitä on tehty 1800-luvulta asti, todisteena on mm. tohtorin väitöskirja aiheesta. Suomessa akupunktiota ja korva-akupunktiota on tehty 1960-luvulta lähtien, ensin akupunktiolääkärit sittemmin myös akupunktiohoitajat, esim A-klinikat ovat käyttäneet sitä 1990-lähtien mm.vieroitushoidoissa.
 
Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia pisteiden paikallistamisesta ja neulottamisesta. Kurssilla opitaan tehokkaimmat korva-akupunktion pisteet, myös niin sanottu viiden pisteen tekniikka, jota käytetään mm. vieroitushoidoissa. Korva-akupunktio on loistava lisä hoitotyöhön ja antaa hoitajalle mahdollisuuden tehostaa hoitovaikutuksia myös asiakashoitojen välillä. Kurssin käytännön läheisestä luonteesta johtuen osallistujamäärä on rajoitettu.
 
Korva-akupunktio sopii muun muassa:
 
- Kivunlievitykseen
- Lihasrentoutukseen
- Vieroitusoireisiin
- Ahdistuksen, masennuksen ja stressin hoitoon
- uniongelmiin jne...
 
Yhden päivän peruskurssi antaa valmiudet korva-akupunktion harjoittelemiseen harjoitteluasiakkailla. Harjoittelujakson jälkeen toisena kurssipäivänä toteutetaan syventävät opinnot ja harjoitteluasiakkaiden läpikäyntiä ja näyttökokeet.
 
Kouluttaja, osteopaatti, psykoterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja / asiantuntija on tehnyt akupunktiota jo 25 vuotta ja opettanut akupunktiota 15 vuotta.
 
Paikka: Hoitopalvelukeskus Sinfonian koulutustila, Valtionkatu 1 C 4.krs, 60100 Seinäjoki
 
Ilmoittautumiset kannattaa tehdä pikimmiten, kurssin edullisen hinnan sekä pienen osallistujamäärän vuoksi,
kumminkin viimeistään pe 5.4.2019 mennessä sähköpostiin:
 
           1. kurssipäivä pe 12.4-19  klo 10-17
          2. kurssipäivä pe 25.5-10  klo 10-17

**********************************************************

Tämä kurssi  alkaa 26.3.2019

Nuoren mielen ensiapu - mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen
 
Nuoren mielen ensiapu -kurssi on tarkoitettu työssään, vapaa-ajallaan tai lähipiirissään 7-18 -vuotiaita lapsia tai nuoria kohtaaville. Kurssi sopii esimerkiksi opettajille, nuorisotyöntekijöille, terveydenhuollon ammattilaisille sekä vanhemmille ja huoltajille. Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten yleisimpiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä.
 
Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on ennalta ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista ja tarjota apua ripeästi sellaista tarvitseville. Kurssi vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista ja sitä kautta lisää aikuisten valmiuksia tarjota varhaista ja tehokasta tukea lapsille ja nuorille.
 
Koulutuksen toteutus
Kurssiin kuuluu yksi lähiopetuspäivä, jonka jälkeen opiskelu jatkuu neljän viikon mittaisella verkkokurssilla. Jokaisella viikolla on oma aihealueensa ja siihen liittyvät tehtävät. Aiheita ovat muun muassa:
  • masentuneisuus
  • syömishäiriöt
  • netti ja pelaaminen
Oppimista tukevat materiaalit
Opiskelun tukena toimii oppikirja sekä Suomen Mielenterveysseuran verkkosivujen teemaan liittyvä sisältömateriaali. Voit tutustua koulutukseen sekä verkkomateriaaleihin osoitteessa http://www.mielenterveysseura.fi/nuoren-mielen-ensiapu
 
Kouluttajana toimii psykoterapeutti (YET) ylempi erityistaso, ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri (Master of science in solution focused therapy (UWE- Bristol, UK) Kimmo Peltola 
 
Kurssi alkaa 26.3-19  kl 18.00-20.00 
 3 kokoontumiskertaa (26.3 , 2.4  ,  9.4)
Hinta 90,00 euroa  (sis. kirjan) 
Ilmoittautumiset   kimmop68@gmail.com  tai 0400 015622

 

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>