Peltola Kimmo

 

 Kehon ja mielen hoitokeskus BodyMind Center

Kimmo Peltola
kuntohoitaja, osteopaatti
psykoterapeutti (YET) ylempi erityistaso
ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri
(Master of science in solution focused therapy (UWE- Bristol, UK)
Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------

Sinfoniassa 01.10.2013 alkaen 

Minulta saat apua; kehon ja mielen ongelmiin, esim. tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, kipuihin ja särkyihin, migreeniin sisäelinten toimintahäiriöihin esim. hengitystieongelmiin, ruoansulatuselimistön häiriöihin, stressiin ja sen eri ilmenemismuotoihin, ahdistus- ja paniikkihäiriöihin, masennukseen, tupakan, alkoholin ja huumeiden aiheuttamiin ongelmiin.  Tarjoan osteopatiaa myös lapsille.
 
Apua melkeinpä vaivaan kuin vaivaan, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi!
 
Olen toiminut hoitoalalla 1991 alkaen, ensin kuntohoitajana yli 10 v ja sitten osteopaattina 2000-luvun alkupuolelta alkaen.
Melko pian hoitoalalle valmistumisen jälkeen huomasin, että ihmiset haluavat ja tarvitsevat mahdollisimman kokonaisvaltaista hoitoa ja aloitinkin koko tähänastisen työuran kestäneen jatkuvan koulutuksen.
 
Olen valmistunut 90-luvun alkupuolella kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitajaksi/asiantuntijaksi, Lahdessa Interparxiksessa. Vuosittain olen hakenut alalle täydennyskoulutusta kursselta Helsingissä. Lisäksi olen kouluttautunut mm. shiatsuterapeutiksi, chi-kung-ohjaajaksi/terapeutiksi, koulutetuksi osteopaatiksi ja suggestioterapeutiksi. 2015 kesällä valmistuin Helsingissä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja työnohjaajaksi. 2015 syksyllä valmistuin Bristolin yliopistosta englannista  ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteriksi (Master of science in solution focused therapy).
 
Harrastukset ovat tulleet mukavalla tavalla työksi. Japanilaisia budolajeja olen harrastanut 30 vuotta ja ohjaankin mielelläni erilaisia itsepuolustuskursseja esim. naisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.
Olen harrastanut myös itämaista terveysliikuntaa 90-luvun alusta alkaen, mm. intialaista joogaa ja kiinalaista tai-chi-kungia. Ohjaan myös itämaisen terveysliikunnan ja itsehoidon kursseja.
Vuosien varrella olen saanut olla mukana kouluttamassa uusia akupunktiohoitajia, shiatsuterapeutteja ja tai-chi-kung ohjaajia Suomeen. Kysynnän mukaan olen valmis pitämään erilaisia hoitoalan koulutuksia/kursseja. 
 
                Tervetuloa hoitoon tai kouluttautumaan hoitoalalle!
 
Ajanvaraus
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit  tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla alla olevasta hinnastosta hoitonimikettä, johon haluat ajan varata.
 
Hinnasto:
 
Hoitotoimenpide     60min.        75,00 €
Osteopatia             30min.       58,00 €
 
Psykoterapia:
Yksilöterapia          45min          87,60€
Yksilöterapia          90min        175,20€
Pari/perheterapia    60min        108,00€

 

 
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

 

 

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>