Tanila Pirkko

 
 
 Pirkko Tanila
 ortopedinen osteopaatti
 
 
 
 
------------------------------------------------------------------------
Olen toiminut Sinfoniassa 1.3.2017 alkaen
 
Hoidot:
- ortopedinen osteopatia
 
Oma historiani:
 
Olen työskennellyt mieheni Raimo Tanilan hieronta yrityksessä vuodesta 1990 hierojana.
Osteopaatiksi valmistuin vuonna 2004.

Osteopatia

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa. Hoitokeinoina käytetään nivelten virheasentoja ja toimintahäiriöitä korjattaessa manibulaatio- ja mobilisaatiohoitoja. Myös tekninen ongelma-alueelle kohdistettu hieronta, erilaiset liikehoidot ja  asiakkaan ohjaaminen kehonsa hallintaan kuuluvat osteopatian hoitomenetelmiin.

Ortopedisen osteopaatin erikoisosaamiseen kuuluu myös tarkka kliininen tutkiminen. Vain hyvällä tutkimisella kyetään hoito kohdistanaan tarkasti toimintahäiriöiseen kudokseen ja sulkemaan pois sellaisia riskitekijöitä jotka ovat esteenä hoidolle.
 
Tarjoan osteopaattihoitoja myös lapsille

Lapsen osteopaattinen hoito on hyvin kevyttä ja turvallista. Siinä ei kohdisteta lapsen kehoon voimakkaita painetta luovia tekniikoita. Lapsen keho on useasti hyvin herkkä ja valmis muutokselle, joten normaalitilaan palautuminen tapahtuu nopeasti.
Osteopatiasta apua mm. altistumista erilaisille oireille kuten koliikille, pulauttelulle, oksentelulle, ummetukselle, korvatulehduksille, univaikeuksille, infektioille ja motorisen kehityksen hidastumiselle. Osteopaattisella hoidolla pystytäänkin normalisoimaan kudosten, verenkierron ja hermoston toimintaa ja edesauttamaan kehoa terveeksi.
Leikki-ikäiset lapset usein touhutessaan tömähtelevät tuon tuosta ja aiheuttavat itselleen toimintahäiriöitä. Mitä nopeampaa keho palautetaan trauman jälkeen tasapainoon, sitä parempi vaste hoidolla on ja näin ollen lapsena syntyneet jännitteet eivät kasaudun myöhemmälle iälle. Myöhemmällä iällä esiin tulevaista ongelmista kuten migreenistä, allergioista ja muista yliherkkyyksistä on havaittavissa yhteys syntymään ja lapsuuteen.
 
 
Ajanvaraus
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit  tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla alla olevasta hinnastosta hoitonimikettä, johon haluat ajan varata.
 
Hinnasto:
Osteopatia   60min.                71,00 €
Hieronta       60min                 60,00 €
Hieronta       90min                 70,00 €
 
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun
 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>