Ruusuja ja risuja....

 
  
Meidänkin koko perhe käyttää Sinfonian palveluita!

 

Käytä sinäkin! 
 
 
 
 
Suuret kiitokset Thai-hieroja Siriphim Saarimäelle, huippuystävällisestä ja ammattitaitoisesta hieronnasta! Thaimaanmatkailijana olen saanut kokea ko.hierontaa Thaimaassa useita kertoja ja vertailukohteita siis löytyy arvioinnileni. Tämä oli erittäin hyvä ja suositeltava kokemus. Jumiutuneet lihakset avautuivat loistavasti. Kiitokset myös hoitola sinfonialle, joka ennakkoluulottomasti on ottanut tämän valikoimiinsa. Suosittelen!
Suosittelija (Epari ruusut ja risut palstalla)
*** 
 
Hei,
Olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen nykyään elämääni, jota oli varjostanut paha ahdistus pikkulapsesta lähtien. Minulla ei ollut mitään normaalielämää. Käytin liikaa päihteitä, kärsin tuosta epämääräisestä olotilasta 34 vuotta. Kunnes päädyin Kari Tuomaalan vastaanotolle, jossa kaikki asiat ratkesivat neljällä hoitokerralla. Jos olisin tiennyt, että nämä neljä hoitokertaa ja muutaman satasen kustannus muuttavat elämäni normaaliksi, olisin tullut jo paljon aikaisemmin.
Olen todella kiitollinen saatuani elämäni takaisin, enää ei ahdista, pelota, eikä masenna mikään.
Persoonani pysyi kuitenkin omanani, en edelleenkään ole mikään ilopilleri, vaan analyyttinen järjellä ajatteleva oma itseni, ilman lieveilmiö-oirehdintaa.
Kari Tuomaalan tekemä työ on äärimmäisen arvokasta ja upeaa.
Olen suositellut hypnoositerapiaa useille henkilöille, joita perinteinen lääketiede ei kykene auttamaan.
 
***
"TODELLA hieno ja laadukas paikka tämä teidän Sinfonianne! Olimme Pohjanmaalla asuvan sukulaiseni suosittelemana isommalla porukalla täältä Kemistä vartavasten teillä asiakkana ja palvelu  oli huippuhyvää ja mikä parasta, saimme erinomaista apua vaivoihimme. Itse tulen vielä kertaalleen käymään yhden porukkaamme kuuluneen kaverin kanssa, muut tulivat jo kuntoon yhdellä käynnillä. Suosittelen kyllä paikkaanne muillekin. Junalla matka taittuu seuraavalla kerralla mukavasti. Viimeksi tulimme autolla".
 
*** 
 "Sylillinen ruusuja erikoislääkäri Sauli Siekkiselle Sinfonian hoitopalvelukseen. Sain kokea mahtavalla tavalla, miten lääkärillä oli minulle aikaa ja miten hän otti minut vastaan ihmisenä eikä pelkkänä sosiaaliturvatunnusnumerona. Siekkinen oli huippuasiantunteva ilmeisen laajan koulutuksensa ansiosta ja sain apua moniin ongelmiini. Tulen käyttämään jatkossa ja suosittelen muillekini. Suurkiitos"
(Epari / ruusuja ja risuja -palsta 23.3.2016) 
***
”Onpa mahtavaa, että vihdoinkin on tullut tällainen paikka, josta saa kaikki hoidot samasta paikasta!”
***
”Enpä muista milloin olen saanut näin asiakasta huomioivaa, ystävällistä ja asiansa osaavaa palvelua.”
***
”Löysin ja sain apua vaivoihini, joihin vuosikausiin en saanut oikeastaan yhtään helpotusta mistään muualta. Kiitos vielä.”
***
Eikö asiakkaille voisi olla kahvi ilmaista?
***
Olen taas kuin uusi ihminen täällä käytyäni, joten iso kiitos. Olen saanut myös vinkkejä muihin elämän ongelmiin, joten tosi mahtava juttu, että tällaista palvelua on olemassa!
***
”Olen kärsinyt vuosien aikana monista kipua ja särkyjä aiheuttavista sairauksista. Niinpä olen myös joutunut käymään monenlaisissa paikoissa apua hakemassa vaivoilleni. Terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäreillä ja lääkäriasemilla jne.Sinfoniaan minut opasti hyvä ystäväni lämpimästi suositellen. Menin kuitenkin ilman odotuksia ja yllätyin suuresti miten ennen kokemattoman miellyttävän viihtyisän ympäristön sieltä löysin ja ennen kaikkea erittäin ystävällinen, huomioon ottava ja asiantunteva palvelu jo vastaanottotiskillä. Tähän en ole törmännyt missään muissa hoitoa tarjoavissa paikoissa koskaan ennen. Hoito jossa kävin, ei kuulunut kelan korvattaviin, mutta sain paremman avun kuin vuosien aikana yhdestäkään aiemmasta hoidostani. Myös hoitajani oli uskomattoman sydämellinen ja asiansa osaava. Voimia teille kaikille. Tulen varmasti uudelleen.”
(Palautetta Positiivarit -palstalla 8.7.2008) - Apua ja ihmisläheisen kohtelun saanut – 
 ***
Erittäin toimiva tuo hypnoosi. Ylitti omat odotukset. Kiitos!
***
Hoito oli hyvää ja ystävällistä. Sain hyviä ohjeita joista tuntuu olevan apua. Erityistä tapahtunut :) Vastaanotossa väki oli ystävällistä ja iloista. Sain hyvää palvelua.
***
On mukava kun huoneet ovat viihtyisiä, kaunis musiikki ja rentouttava ilmapiiri. Eeva-Liisa on huippu!! KIITOS
***
Kokonaisuudessaan laadukas paikka. Suosittelen kaikille.
***
Olen erittäin iloinen hoitopaikastanne, koska olen vuosia käyttänyt vastaavanlaisia palveluita asuessani muilla paikkakunnilla. Aion vastaisuudessakin hoitaa terveyttäni tällä tavalla. Tarkoituksenani on tuoda lapsenikin tänne ja aion suositella tuttavillenikin paikkaa. Lämmin kiitos ja hyvää jatkoa toiminnallenne.
***
Kaikki on toiminut mielestäni moitteettomasti tähän asti. Ihanaa, että on tällainen paikka. Kiitettävää toimintaa
***
Asiakkaille olisi hyvä jos olisi heille erikseen varattuja autoparkkeeraus paikkoja.
***
Voittaa perinteiset lääkäriasemat 6-0 !!
***
Miellyttäviä ihmisiä, sopivan tuttavallisia. On hyvä tunne astua sisään hoitolaan.
***
Palvelu ystävällistä ja tilat ovat erittäin mukavat. Tykkäsin rentouttavasta musiikista ja siitä, että hieroja suositteli minulle asiastani enemmän tietävää osteopaattia, vaikka olin hyvin tyytyväinen saamaani hierontaan. Mukava kun tarjottiin kahvit lopuksi.
***

Lähes tuntematon ylpeydenaiheemme

 

Seinäjoella on ylpeydenaihe jota ei ole muilla. Seinäjoella avattiin maaliskuussa 2007 kansanterveyttä edistävä ja yhteiskunnan kustannuksia säästävä integroituneen lääketieteen hoitopalvelukeskus Sinfonia Oy. Yli 500 neliön tiloissa toimii 20 yrittäjää, jotka tarjoavat 60 erilaista hoitomuotoa. Laitos on edelläkävijä ja maamme suurin, eniten yrittäjiä ja laajin tarjonta, saamani tiedon mukaan n. 650-700 käyntitapahtumaa kuukaudessa. Ison luokan työllistämis- ja terveysteko. Terveysteko Seinäjoki (Epari -lehti vapaan sanan palsta 6.1.2010)  

*** 

Oon tehnyt nyt Seinäjoella (Sinfoniassa) hypnoosivastaotoilla käynnin jälkeen 3 työvuoroa ja nuo työvuorot on olleet vuoteen (oireethan on olleet n. vuoden) kaikkein helpoimmat! Olen jopa pystynyt menemään ilman propraalia töihin ja ilman lääkkeitä en ole nyt puoleen vuoteen ollut koulussa tai töissä!!!! Huomasin vaan kahvipöydässä, että olen rauhallinen ja ihan oma itteni, niinkuin ennekin!

  Ennen kahvipöytään menoa kyllä hiukan jännitti, mutta jännitys olikin tipotiessään itse tilanteessa ja huomasin oikeasti ajattelevani, että mullahan piti olla tässä jotain hämminkiä.... ! Suorastaan revittelin ja joinkin siten, että tahallani nostin kahvikupin aina silloin kun joku katsoi ja näin testailin itseäni ja homma pyöri ilman ongelmia!!!! Tuntuu niin hullulta, että tuollaisestakin voi tehdä itselleen ongelman. Se on niin hirveä ongelma, että on vaikea kenellekään muulle sellaisesta puhua kuin sellaiselle, joka tietää, miltä siinä tilanteessa tuntuu!
       Mutta nyt on vaan niin älyttömän ihanaa olla, koska tuo oirehan vei hirveästi voimavaroja, kun sitä alkoi jo ennen kaikenlaisia tilaisuuksia etukäteen jännittämään ja nyt ei ole Seinäjoella (Sinfoniassa) käynnin jälkeen jännittänyt yhtään mennä töihin ja on vaan rauhallinen olo.
Pidän yhteyksiä ja kurvaan heti sinne, jos tää jostain syystä menee nyt suohon ja kerron myös onnistumisistani. Kiitos sinulle jo tässä vaiheessa ihan älyttömästi! Oon niin älyttömän tyytyväinen ja iloinen. Voit olla varma, että tulen suosittelemaan sua kaikille tuntemilleni ihmisille, jotka jostain syystä tarvitsevat apua ja sinulla olisi mahdollisuus olla apuna! 15.07.2010

***

  Olisipa mainiota kun teiltä saisi myös lääkäripalvelut, ei tarvitsisi juosta monessa paikassa. Sain avun teiltä kuukausia vaivanneeseen tenniskyynärpäähäni, johon terveyskekuksessa annettu kortisonipiikki antoi taannoin vain hetkellisen avun. Suosittelen kyllä paikkaanne muillekin. 13.6.2011
(Lääkäripalvelut tulleet Sinfonian tarjontaan 2015. Sinfonian infon huomautus).

     >> TÄSTÄ voit antaa oman palautteesi   (Käsittelemme vain nimellä varustetut palautteet)

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>