050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Pitkä-aikainen, kokopäivätoiminen fysioterapia yrittäjämme siirtyi muihin tehtäviin, joten asiakaskuntamme jäi vaille asiantuntevaa, ahkeraa, monipuolista ja asiakasmyönteistä fysioterapeuttia.
Olisitko sinä etsimämme ammattilainen, joka haluaisi ottaa nämä tehtävät ja asiakkaat vastaan meillä Sinfoniassa, itsenäisenä yrittäjänä? Voi olla, että olet nykyään kuukausipalkalla toisen palveluksessa mutta olet harkinnut ehkä pitkäänkin itsenäiseksi yrittäjäksi ryhtymistä, saaden vapaammat kädet tehdä työtäsi halaumallasi tavalla ja haluaminasi aikoina ja ansaita tulosi työpanoksesi mukaan. Tämä voisi olla tilaisuutesi päästä aloittamaan turvallisesti ja vaivattomasti tuellamme.

Hoitotila on 25 neliöä, peruskalustuksella ja moottoroidulla plintillä. Keskuksessamme on asiakkaille pieni kahvio ja viihtyisät odotustilat. Hoidamme mm. ajanvarauksesi, asiakkaidesi laskutukset, www-sivujen valmistuksen ym. puolestasi, että voisit keskittyä olennaiseen, eli työhösi fysioterapeuttina.

Pohjanmaan keskeisimmällä paikalla, Seinäjoella, tilamme sijaitsevat ylivoimaisesti parhaalla paikalla, rautatieasemalla, helposti löydettävänä ja asiakkaille helppona paikkana tulla. Taksiasema sijaitsee ulko-ovemme välittömässä läheisyydessä. Paikallisliikenteen kaikki bussit pysähtyvät muutaman kymmenen metrin päässä oveltamme.

>> lue lisää

OTAHAN YHTEYTTÄ!
ark. klo 9-19  p. 050 516 9540
info@sinfoniaoy.fi

 

Share This