050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Meillä Sinfoniassa on kattava valikoima erilaisia kosmetologisia hoitoja.

Valitse tästä:

e-LASER HOIDOT
Pienten pinnallisten verisuonten häivytys, couperosan hoito, kirsikkaluomet, hämähäkkisuonet, e-Laserilla.

PLASMAHOIDOT
Plasmakasvohoito tuo tervetulleen vaihtoehdon kirurgisille tai botox (hermomykky) -hoidoille. Happokuorinta yhdistettynä henkilön verinäytteestä tehtävään plasmaseerumiin tuo hyviä tuloksia. Kasvojen iho kirkastuu, pienet pintarypyt ja pinnalliset aknearvet siloittuvat. Kokemukset ovat olleet erittäin hyviä, joten hoitomuoto on lanseerattu myös Suomeen.

PASMOLIFTING
Plasmolifting – menetelmän perustana on asiakkaan oman veren vakuumikäsittely sertifoiduissa koeputkissa. Käsittelyssä verestä erotetaan injektiohoitoon soveltuva verihiutalerikas plasma, jota sitten ruiskutetaan asiakkaan kudoksiin. Tämä plasma on luonnon omaa nuoruuden eliksiiriä, joka sisältää paljon kasvutekijöitä sekä luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita ja vitamineeja.

KOSMETOLOGISET HOIDOT eko-tuotteilla
Tavoitteena kaikissa hoidoissa on elvyttää iho luonnollisin menetelmin, ilman tarpeettomia, ihoa kuluttavia ja kuormittavia menetelmiä, aineita tai laitteita. Pidetäänerityisen tärkeänä myös sitä että, lähtiessäsi hoidoistan, sinun tulee tuntea ihosi hoidetulta, hyvinvoivalta ja raikkaalta.terve iho, parempi mieli.
Hoidoissa vain suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa, jotka saavat vaikuttavat osansa suomalaisista luomumarjoista. Sarjassa jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet ja myöskin miesten iholle erityisesti suunniteltu sarja.