050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi
Valmistuin hermoratahierojaksi Pohjois-Pohjanmaan hermoratahierojaopistosta kesällä 2021. Tällä hetkellä suoritan hermoratahieronnan mestariopintoja, joista tulen valmistumaan loppuvuodesta 2022.

Hermoratahieronta – Kokonaisvaltaista terveyttä edistävää mielen ja kehon hoitoa.

Hermoratahieronta on fysiologista hoitoa, jonka avulla herätellään kehon oma luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan. Sen avulla todellinen paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan. Hermoratahieronnan vaikutusten alkaminen ottaa oman aikansa, sillä hoidettavat vaivatkaan eivät syntyneet hetkessä.

Hermoratahieronta aloitetaan käymällä hoidossa 5-10 kertaa viikon välein, jotta kehon hermosolut alkavat aktivoitua, maksan entsyymikanta rupeaa elpymään sekä solujen oma tasapaino eli homeostaasi alkaa palaamaan. Hoitokäyntejä jatketaan sitten 2-4 viikon välein monen kuukauden ajan.

Aito hermoratahieronta ei koskaan ole vain tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa, vaan kaiken tiedossa olevan huomioon ottavaa hoitoa, ja se toimii hyvin tukihoitona perinteisen koululääketieteen rinnalla.Alkuperäisellä hermoratahieronnalla on kokemukseen perustuvaa näyttöä, jolla saadaan apua esimerkiksi
– särkyihin ja kiputiloihin
– päänsärkyyn, migreeniin
– iskiakseen
– vatsavaivoihin
– käsien puutumiseen.Hermoratahieronnassa hoidetaan jokaisella hoitokerralla koko keho päästä varpaisiin. Hoito kestää 1,5-2h. Hoito ei ole mitään hokkuspokkus hoitoa vaan perustuu fysiologiaan ja oman kehon parantaviin vaikutuksiin.Esteitä hoidolle ovat raskaus sekä elinsiirto tai leikkaus viimeisen kahden kuukauden sisällä.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnasto

Hermoratahieronta 90-120min  83,00 €

Hoitohinta sisältää palvelumaksun.

 

Share This