050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Esittely:

Olen työskennellyt psykologina monenlaisissa tehtävissä eri ikäisten ihmisten kanssa (esim. kliinisenä psykologina, organisaatioissa ja urheilumaailmassa). Koulutukseltani olen mm. psykologian maisteri (PsM, laillistettu psykologi), työnohjaaja (EASEL Coach), IFS®-terapeutti (koulutuksessa), IFS®-informoitu ohjaaja, , diplomiravintoneuvoja sekä energiahoitaja.

Minulla on laaja kokemus ihmisten traumoista eheytymisen, hyvinvoinnin ja henkisen kasvun tukemisesta innovatiivisten ja syvästi vaikuttavien menetelmien avulla. Palveluni tukevat myös hyvin toinen toisiaan, sillä kukin niistä vaikuttaa hieman eri tavoin ja eri tasoilla. Näin ollen niitä kannattaa yhdistellä ja valita, kuhunkin tilanteeseen sopivimmalta tuntuva palvelu (lisätietoa tämän sivun oikeassa laidassa olevista linkeistä). Autan mielelläni, sillä tärkeintä on löytää sinulle sopivimmat ja toisiaan tukevat hoitomuodot.

Palveluideni ydinajatuksena, ja samalla intohimonani, on tukea sinua traumoista eheytymisen ja ihmisenä kasvun matkalla sekä auttaa sinua vahvistamaan yhteyttä itseesi, jotta voit alkaa elää elämääsi syvästä viisaudestasi käsin. Voit varata minulle ajan ns. minkä tahansa vaivan tai oireen vuoksi, sillä kaikki palveluni ovat kokonaisvaltaisia, ja yhdessä löydämme oleellisen tavan edetä. Lisäksi lähes kaikkien vaivojen taustalla on tyypillisesti tunneperäisistä syistä johtuva pitkäkestoinen stressi, jonka syntyperä on yleensä raskausajassa, syntymähetkessä sekä lapsuuden ja nuoruuden tapahtumissa, mutta myös ylisukupolvisissa ja kollektiivisista haavoissa. Kehoomme varastoituneet kaikki kohtaamattomat tunteet tulevat näkyviin erilaisina vaivoina/oireina tässä hetkessä, jotta ne voisivat tulla kuulluksi ja vapautetuksi. Tärkeintä on, että saat mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle turvallisessa, rauhallisessa ja myötätuntoisessa ilmapiirissä. Uteliaisuuden ja lempeän suhtautumisen avulla kehosi ja mielesi viestien on mahdollista alkaa avautua ja erilaisten energeettisten tunnetaakkojen purkautua, sillä tavoin ja sellaisella nopeudella, joka on sinun parhaaksesi. Myönteiset vaikutukset elämääsi, terveyteesi ja hyvinvointiisi ovat suuret. Pääset myös matkalle rikkaaseen sisäiseen maailmaasi, jossa kaikki on mahdollista.

Hoidot:

Palveluistani saat apua mm. seuraaviin mielen ja kehon oireisiin:
 • Stressioireisiin, univaikeuksiin, levottomuuteen, väsymykseen, uupumukseen
 • Erilaisiin pelkoihin, häpeään, syyllisyyteen, ahdistuneisuuteen, alakulon, surun ja ulkopuolisuuden tunteisiin, masentuneisuuteen sekä voimakkaaseen vihaan jne.
 • Erilaisiin kehollisiin oireisiin, kroonisiin sairauksiin sekä akuutteihin tai kroonisiin kipu- ja jännitystiloihin
 • Riippuvuuksiin ja häiriintyneeseen syömiskäyttäytymiseen
 • Traumoihin ja kiintymyssuhdehaavoihin
 • Hormonaalisiin epätasapainotiloihin, suolistovaivoihin ja aineenvaihdunnan haasteisiin
 • Erilaisiin ruuansulatuskanavan oireisiin ja suolistovaivoihin, kuten närästykseen, ummetukseen, ripuliin, turvotukseen, ilmavaivat, bakteerikannan epätasapainotilaan, ärtyvän suolen oireyhtymään
 • Korkeisiin veren rasva- ja sokeriarvoihin ja korkeaan verenpaineeseen
 • Erilaisiin iho-oireisiin (esim. atooppinen iho ja akne) ja tulehduskierteisiin
 • Nivelreumaan, nivelrikkoon, erilaisiin allergioihin ja yliherkkyyksiin
 • Aineenvaihdunnan haasteisiin, hormonaalisiin epätasapainotiloihin ja heikentyneeseen immuunipuolustukseen

Ajanvaraus:

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnat:

Psykologin terapeuttinen vastaanotto

Yksittäinen käynti                             60 min     119,00 €

IFS®-terapiaprosessi                       60 min     109,00 €

Vinkki! Energiahoito tukee loistavasti IFS®-terapiaa, sillä samoja teemoja voidaan lähestyä ja hoitaa myös kehon kautta.

Energiahoito                                   60 min       109,00 €

Vinkki! Mikäli haluat syventää tutkimusmatkaa itseesi, suosittelen psykologin terapeuttista vastaanottoa.

Ravitsemusvalmennus  ensikäynti  60 min      119,00 €

Seuraavat käynnit                          45 min         99,00 €

Vinkki! Energiahoito toimii loistavasti ravitsemusvalmennuksen tukena, sillä stressitilan väheneminen vaikuttaa suotuisasti koko kehoon.

Psyykkinen valmennus ensikäynti 60 min       119,00 €

Seuraavat käynnit                         45 min          99,00 €

Vinkki! Usein 1-3 käyntiä riittävät viemään sinua eteenpäin kohti tavoitteitasi. Mikäli haluat oppia syvällisesti tuntemaan itseäsi ja löytämään sisältäsi todellisen voimasi myös urheilusuorituksiin, suosittelen psykologin terapeuttista vastaanottoa.

Coaching/työnohjaus

Yksittäinen käynti                         60 min           169,00 €

Vinkki! Mikäli haluat syventää tutkimusmatkaa itseesi, suosittelen psykologin terapeuttista vastaanottoa.

Kaikki hinnat sisältävät palvelumaksun.
Share This