050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Olen yrittäjä, koulutettu hieroja ja jalkahoitaja (AT loppusuoralla). Nuorena työskentelin vanhusten hoitotyössä ja siitä matka on edennyt erilaisten koulutusten kautta hoitoalan yrittäjäksi. Yrittäjänä aloitin vuonna 2008 ja oppeja on kerääntynyt sekä suomalaisista, että ulkomaisista koulutuksista paljon. Olen erittäin kiinnostunut luonnonmukaisista hoidoista, mutta myös ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Näitä oppeja pyrin hyödyntämään hoitotyössäni. Tärkeintä minulle on ihmisten auttaminen ja läsnäolo, se saa silmäni loistamaan.

Jalkahoidoissa pyrin terveyttä edistävään ja sitä ylläpitävään hoitoon. Jokaisen asiakkaan sairaudet /ongelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja laaditaan hoitosuunnitelma jatkoa varten. Pitkällinen hieroja taustani auttaa myös jalkaongelmien kartoittamisessa. Voin tutkia jalkojen asentovirheitä ja selventää niiden vaikutuksia jalkoihin syntyviin vaurioihin. Käytän myös apuna luonnosta saatuja kotimaisia hoitotuotteita,niistä olen saanut apua mm. kivun hoidossa jalkahieronnan yhteydessä.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Terveyttä edistävä jalkahoito:

Jalkojen terveyttä edistävää ja ylläpitävää jalkahoitoa, joka sopii kaikille, niin terveille kuin jalka ongelmista kärsiville jaloille. Jalkahoidot sisältävät jalkojen tutkimisen, kylvetyksen, tarpeenmukaisen hoidon, hoito-ohjeita, rasvauksen ja ajan puitteissa jalkahieronnan. Hoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

 

Hoidot:
  • paksuuntuneet kynnet
  • känsät, kovettumat, halkeilevat kantapäät
  • sienikynnet
  • diabetes -jalat
  • syylän hoito
  • sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito Podofix-menetelmällä
  • jalkahieronta / jäsenkorjaus / pakkaushoidot
Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

HUOM! Jos joudut pakottavan syyn, kuten vaikkapa äkillisen sairauden vuoksi perumaan varaamasi ajan viime hetkellä, ilmoita numeroon p. 050-4628403
Hinnasto:

Jalkojen pikahoito           30min                    48,00€
Jalkojen pikainen kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen, rasvaus

Jalkojen perushoito         60min                    68,00€
Jalkakylpy, kynsien lyhennys ja siistiminen, tarvittaessa yksittäisten kynsien ohennus, vähäisten kovettumien, känsien tai syylien poisto, rasvaushieronta

Jalkojen vaativampi hoito 90 min                 88,00€
Laajemmat ongelmat: paljon paksuuntuneita kynsiä ja/ tai runsaat kovettumat, halkeamia ja/ tai kipeitä känsiä/ syyliä. Tämä hoito kannattaa valita myös silloin, kun haluaa enemmän hemmottelua pidemmän jalkahieronnan muodossa.

Syylän hoito Verrutop-menetelmällä    n. 45min     58,00€
jalkahoidon yhteydessä                                                                      30,00€
-varaa tällöin tarpeesi mukainen jalkahoito (60 min tai 90 min) ja kirjoita lisätietoihin ”myös syylänhoito”
Verrutop-liuoksella toteutettavassa syylänpoistossa syylän päältä poistetaan ensin kovettunut ihokerros ja paljastuneeseen syylään imeytetään Verrutop -syylänpoistoainetta. Hoito uusitaan 7-14 vrk:n välein kunnes syylä on tuhoutunut.

Sisäänkasvaneen kynnen hoito Podofix-menetelmällä      n. 45min        58,00€
jalkahoidon yhteydessä                                                                                                                           30,00€
-valitse tällöin tarpeesi mukainen jalkahoito (60 min tai 90 min) ja kirjoita lisätietoihin ”myös kynnenoikaisu hoito”
Podofix-menetelmässä sisäänkasvaneen kynnen päälle liimataan pieni liuska, jonka sisällä on ”metallilanka jousi”. Jousta kiristettäessä kynnen reuna nousee ylös ja ohjaa uutta kynttä kasvamaan oikein. Liuska pysyy paikallaan 2-8 viikkoa. Liuskan irrotessa tai kasvaessa kynnen mukana varpaan päähän, liuska uusitaan. Hoitoa jatketaan kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Huom! Jos kynnen reuna on tulehtunut, pitää tulehdus hoitaa pois ennen jousi hoidon aloittamista.

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Share This