050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Tähtiterveys

Olen funktionaliseen ravintoterapiaan erikoistunut dipl.ravintoterapeutti ja saanut laajan koulutukseni Helsingissä Suomen Terveysopisto Saluksessa. Olen toiminut jo pitkään täydentävien hoitomuotojen parissa mm. luontaishoitajana ja shiatsuterapeuttina. Olen suorittanut terveydenhoidon perusopinnot sekä jalkojenhoidon ammattitutkinnon ja Asahi-terveysliikunnan ohjaajan koulutuksen. Toimin Kokkolassa omassa Tähtiterveys yrityksessäni ja haluan laajentaa palveluitani myös Sinfoniaan, tarjoten siellä ravintoterapiapalveluita.

Olen saanut itse avun omiin terveysongelmiini FLT-ravintoterapiasta ja useista erilaisista täydentävistä hoitomuodoista vuosien kuluessa. Omat kokemukseni ovat siivittäneet minua hankkimaan monipuolisen koulutuksen täydentävien hoitomuotojen puolelta. Perusajatuksenani on se, että ihminen on kokonaisuus joka tarvitsee voidakseen hyvin terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ja kehon, joka pystyy hyödyntämään sille tarjotut ravintoaineet optimaalisesti. Hyvinvointiin tarvitaan useita muitakin tekijöitä, kuten stressinhallintaa ja kaikki tekijät yhdessä vaikuttavat terveyteemme. Niinpä teenkin jatkuvaa yhteistyötä eri osaajien kanssa ja tarvittaessa ohjaan asiakkaan lääkärin tai esim. stressinhallinnan ammattilaisen vastaanotolle.

 

Funktionaalinen ravintoterapia

Funktionaalinen ravintoterapia perustuu erilaisten kehon häiriötilojen ja jo kehittyneiden sairauksien hoitamiseen monipuolisella ja terveellisellä ravinnolla. Huomioimme kokonaisvaltaisesti terveydentilan laajalla terveyskartoituksella ja teemme yksilöllisen ruokavaliosuunnitelman. Ensimmäinen vastaanottokerta on kaksi tuntia, jossa käymme läpi terveydentilaasi ja ruokatottumuksiasi. Näiden perusteella teemme juuri sinulle yksilöllisen ravintosuunnitelman. Lisäksi käytämme ravitsemuksen tukena probiootteja, vitamiini- ja hivenaineita sekä rohdosvalmisteita. Paneudumme terveydentilan tasapainotukseen yleensä aina ensin suoliston- ja vatsan toiminnan tasapainotuksen kautta.

Kauttamme saat myös Nordic laboratoriesin terveystestejä, kuten mm. laajan ruuansulatustestin, kilpirauhaspaneelin, lisämunuaistestin, hivenaine- ja rasvahappotestin sekä mm. koko kehon hormonitoimintaa testaavan dutch-testin tai dna-testin. Tarvittaessa ohjaamme sinut FLT-lääkärin vastaanotolle.

Ravintoterapiasta voit saada apua esim:

 • Elämäntapa- ja ruokavaliomuutokseen
 • Erilaisiin vatsa-suolistokanavan häiriöihin
 • Diabetekseen
 • Sydän- ja verisuonisairauksiin, korkeaan kolesteroliin, verenpaineeseeen
 • Allergioihin, astmaan
 • Reumaan, fibromyalgiaan, nivelrikkoon, osteopeniaan- ja osteoporoosiin
 • Hormonaalisiin ongelmiin
 • Painonhallintaan, sokerivieroitukseen ja tupakkavieroituksen tukihoidoksi
 • Ravintoterapiaa myös raskaana oleville ja raskautta suunnitteville pariskunnille
 • Lapsille esim.tulehduskierteiden ja vatsavaivojen tukihoitoon
 • Ruokavaliosuunnitelmat myös koko perheelle
Terveyden tasapainotuspaketti ravintoterapialla

– Syöt mielestäsi terveellisesti, mutta silti koet satunnaista tai jatkuvaa makeanhimoa joka turhauttaa sinua tai koet että et saa painoasi tippumaan yrityksistäsi huolimatta?
– Koetko olevasi väsynyt tai uupunut, nukut huonosti tai mielialasi on maassa?
– Oireileeko vatsasi tai suolistosi vääränlaisen ruokavalion vuoksi tai kenties toistuvien happosalpaajien, antibioottikuurien tai tulehduskipulääkkeiden käytön vuoksi?
– Oletko usein kipeä? Sairastutko usein flussaan tai koetko olevasi jatkuvasti puolikuntoinen, päätäsi särkee usein tai kärsit migreenistä?
– Onko hormonitoiminnassasi tapahtunut muutoksia, esim. kilpirauhasongelmia, insuliinin eritysongelmia tai esim. menopaussioireilua?
– Onko sinulla nivelongelmia tai osteoporoosia?

Jos vastasit kyllä, niin tämä hyvinvointipaketti on tarkoitettu juuri sinulle!

Sinun Tähtesi-paketti sisältää kolme käyntiä FLT-ravintoterapeutin luona. Tavoitteena on terveyden tasapainottaminen yksilöllisesti käyttäen apuna funktionaalisen ravintoterapian keinoja mm. ruuansulatuskanavan, aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan tasapainotusta. Käytämme monipuolisen ravinnon lisänä tarvittaessa mm. probiootti-, vitamiini-, hivenaine- ja rohdosvalmisteita.

 1. tapaaminen 2h: sisältäen terveys- ja elämäntapakartoituksen haastatteluineen, ruokapäiväkirja-analyysin ja henkilökohtaisen terveyden tasapainotus-suunnitelman ravinto- ja lisäravinnesuunnitelmineen.

2x 1h.n tapaamiset noin kuukauden välein: sisältävät tilannekartoituksen ja ruoka-ohjeiden päivityksen. Terveyden tasapainotuspaketin mukana saat myös monipuolisen ruokareseptivihkosen ja tarvittaessa puhelinkonsultaation 30min.

Vitamiini- ja hivenainemittaus

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Jos haluat etukäteen tiedustella ravintoterapiaan liittyviä asioita tai sinulla on kysyttävää esitietokaavakkeiden tai ruokapäiväkirjan täyttöön liittyen, voit ottaa yhteyttä Tähtiterveys Virpi Hoffrén p. 040 5081980 tai virpi.hoffren(at)tahtiterveys.fi

Hinnasto

Ravintoterapia    (120min) (1. käyntikerta): 198,00€
(sisältää kirjallisen ravintosuunnitelman lisäravinteineen ja kotihoito-ohjeet, reseptivihkosen sekä Sinfonian palvelumaksun)

Ravintoterapia    (60min) (jatkokäynti):         98,00€
(sisältää kirjalliset ohjeet sekä Sinfonian palvelumaksun)

Vitamiinitasomittaus (30min)                         68,00€  
(Lisätietoa vitamiinimittauksesta tästä)

Hinnat sisältävät toimistomaksun

 

Share This