050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Nurse & Care Magenta
Olen valmistunut sisätauti/kirurgiseksi sairaanhoitajaksi v. 1994.
Länsimaalaisen lääketieteen monella eri osa-alueella olenkin työskennellyt 25 vuotta.
Kiinnostus psykologiaan heräsi noin 15 vuotta sitten, jolloin aloin harrastemielessä lukemaan alan kirjallisuutta.
Halu hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja paneutua oireen aiheuttavaan syyhyn sai minut opiskelemaan psykologista vyöhyketerapiaa.
Syksyllä 2021 aloitan Psykologian kandidaatiksi tähtäävät opinnot.
    • Tunnevyöhyketerapia

Mitä Tunnevyöhyketerapia on?

– Keholla on hyvä muisti: Tunnevyöhyketerapia® on Antti Pietiäisen 30 vuoden ajan kehittämä, täydentävä hoitomuoto, jossa ihmistä hoidetaan ajatusten, tunteiden, kokemusten ja kehon kokonaisuutena. Kehohoitoon yhdistetään keskustelua elämäntilanteesta ja elämänkaaren tapahtumista.

Tunnevyöhyketerapia perustuu havaintoon, että elämänkokemusten laukaisemat tunteet kertyvät kehon muistiin. Toisinaan kokemukset ja elämän tapahtumat herättävät tunteita, joiden kohtaamiseen ihmisellä ei meneillään olevassa elämäntilanteessa ole käytössään voimavaroja.

Mitä Tunnevyöhyketerapiassa tapahtuu?

– Tunnevyöhyketerapeutti on asiakkaan vierellä kulkija.
Tunnevyöhyketerapiassa® hoidetaan erilaisia äkillisiä sekä pitkäikäisiä vaivoja ja sairauksia, kuten stressi, migreeni, hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt, jännitys- ja kiputilat, selkäongelmat, unettomuus, pelot, ahdistus, tulehduskierteet ja koliikkioireet.

Fyysisiä ja psyykkisiä tukostiloja avataan hoitamalla kehoa hellävaraisesti päästä varpaisiin. Käsittely muistuttaa lempeää hierontaa, ja se toteutetaan asiakkaan tilanteen ja tuntemusten mukaan.

Hoidossa edetään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Terapeutti ei analysoi eikä tulkitse asiakkaan puolesta tämän asioita. Ihmisen itsensä tekemät oivallukset ovat avain itsetuntemukseen, hyvinvointiin ja myönteiseen muutokseen.

Kehon muistiin varastoitunut tunne saattaa oireilla erilaisina kehollisina tai psyykkisinä vaivoina ja elämää haittaavina käytös- tai ajatusmalleina. Erilaiset oireet kantavat viestejä – vaivat, kiputilat ja hankalat elämäntilanteet ovat tilaisuus tiedostaa, kohdata ja purkaa tunteita ja päästä tasapainoon.

Tunnevyöhyketerapeuttisen hoidon tarkoitus on päästä näiden viestien äärelle: oivaltaa oireilun ja elämää vaikeuttavien tilanteiden tunnesyy, ei pelkästään helpottaa oireilua. Kehon muisti ja oireet toimivat muutoksen käynnistäjinä ja näyttävät suuntaa. Keho toimii eräänlaisena karttana, johon tutustumalla ja jonka tukoksia avaamalla päästään hyvinvoinnin äärelle.

Vyöhyketerapian ja Tunnevyöhyketerapian eroja

– Tunnevyöhyketerapiassa ® hoidetaan sekä kehoa että mieltä.
Perinteinen eli moderni vyöhyketerapia keskittyy enemmän kehon ja sen fyysisten vaivojen hoitoon. Tunnevyöhyketerapiassa (TVT) korostuu kehoon säilöttyjen tunteiden esiin nostaminen ja käsittely. TVT hoitojen taustalla vaikuttaa elämänkaariteoria, jossa keskeisessä asemassa on kehon elämänkaareen perustuva tunnemuisti, joka noudattaa 18 vuoden rytmiä.

Huom! Viimeisimmästä koronarokotteesta on oltava kuukauden tauko vyöhyketerapiaan tultaessa!

https://www.youtube.com/channel/UCjltvsrzkAXcWHn-XRCCtiQ

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnat:

Tunnevyöhyketerapia
-ensikäynti         2.5 t    98,00 €
-jatkokäynti        2 t       98,00 €
Moderni vyöhyketerapia
-ensikäynti          1.5 t.    78 ,00 €
-jatkokäynti         1.5 t     78 ,00 €
Synnytyksen käynnistys      45 min    55,00 €
Koliikkivauvat                       30 min    40,00 €
Kuonanpoistolaastarit jalkapohjiin      15,00 € 
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun.

 

Share This