050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Käytän erilaisia menetelmiä työvälineinä, auttakseni kehosi parempaan tasapainoon ja saadaksesi parhaan mahdollisen avun itsellesi.

Varatessasi minulle aikaa, kerro hieman jo valmiiksi oireistasi, esimerkkinä “niska-hartiaseudun jännitystilojen vuoksi”.

Huom!

Jos sinulla on särkyjä ja käytät vahvaa kipulääkettä, niin hoitoon tullessasi olisi hyvä, jos olisit voinut olla ilman kipulääkettä, joka turruttaa aistimistasi.

Kaustislainen jäsenkorjaus/hieronta  60 min:

Hieronnalla saan selville kehosi tilanteen niska- hartiaseudulla, jolla myös lämmittän lihaksesi. Jos kireät lihaksesi ovat saaneet esim. jonkin nivelesi pakkoasentoon, voin Kaustislaisen jäsenkorjauksen tekniikalla vapautta nivelen oikeaan asentoon.

Kaustislainen jäsenkorjaus + FasciaMethod –liikkuvuusharjoitukset 90 min:

Edellä mainitun käsittelyn lisäksi saat FasciaMethod – liikkuvuusharjoitteluohjeita kotiin ja opastan sinua liikkeiden tekemiseen.

FasciaMethod on aktiivista ketjuliikkuvuusharjoittelua, jonka tavoite on mm. nesteyttää kehoa ja voidella niveliä. Liikkeiden myötä saat vähitellen palautettua kehosi liikkuvuutta, kun teet harjoitteita ohjeiden mukaan.

Kaustislainen jäsenkorjaus 30 min:

Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”. Menetelmällä hoidetaan useimmiten selkä- ja niskakipuja, olkapää- ja polvinivelvaivoja sekä lihassärkyä.

Hoitokertojen määrä vaihtelee kehosi tilanteesta.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnat:

Kaustislainen jäsenkorjaus / hieronta               60 min    70,00 €

Kaustislainen jäsenkorjaus + FasciaMethod     90 min  100,00 €

Kaustislainen jäsenkorjaus                                          30 min    20,00 €

FasciaMethod – liikkuvuusohjeet                                              20,00 €

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This