050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Hyvinvointi Silmu

Esittely

Olen Kirsi Pekola, Silmun perustaja, minulla on lähes 20 vuoden kokemus hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien tutkimisesta ja hoidoista. Olen kouluttautunut hiustutkijaksi, hiushoitajaksi, ravintoneuvojaksi ja kouluttajaksi.

Ensimmäinen ammattini on parturi-kampaaja, herkistyin hiusväreille ja jouduin luopumaan liikkeestäni. Herkistymiseni kautta kiinnostukseni terveyttä edistäviin hoitomuotoihin vain syveni.

Tiesitkö, että hiusjuurista voidaan nähdä monia kehon tasapainoon liittyviä ongelmia? Hiusanalyysissä hiusjuuria tutkitaan mikroskoopilla ja tulosten perusteella voimme luoda yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan yhteistyölääkärilleni. Lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja kokonaisvaltainen.

Hiukset ja hyvinvointi ovat aina olleet suuria mielenkiinnonkohteitani. Olen kiinnostunut luonnonmukaisista hoitomuodoista sekä ravitsemuksen tärkeydestä hyvinvoinnin rakentajana. Olenkin uppoutunut molempiin osa-alueisiin kouluttautumalla ja pyrin jatkuvasti syventämään tietämystäni ja löytämään uusia ratkaisuja ongelmiin.

Tyypillisiä hoidettavia ongelmia ovat:

  • hiustenlähtö
  • hiusten haurastuminen
  • hiuspohjaongelmat ( hilse, kutina, atopia, psori)
  • pälvikaljuus

Hoidot:

Hiusanalyysi, hiushoidot, hiuspohjanhieronta, ravintoneuvonta, asiakasillat, koulutus

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnat

Hiusanalyysi mikroskoopilla (90min)    95,00€
(sisältää tutkimuksen ja kirjalliset hoito-ohjeet)

Jälkitarkistus                        (30min)    55,00€

Hiuspohjanhoidot                  65,00€- 130,00€

 

Share This