050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

T:mi Sinitaivas luontaishoitola

Esittely

Olen valmistunut luontaishoitajaksi vuonna 2005, Ikaalisissa AK Luontaisterapiaopistosta.
Homeopaatiksi valmistuin Luontaislääketieteen Instituutti Kaironista vuonna 2001, jossa suoritin myös peruslääketieteen opinnot.
Vuonna 2011 kävin Quantum Touch (Kvanttikosketus) kurssin Seinäjoella. Opettajana toimi Kaisa Pyykkö, Kuutin Reikihoito, Toijala.
Koulutetuksi hierojaksi olen opiskellut Kokkolan sosiaali- ja terveysalan opistossa, josta valmistuin 19.12.2012.

Hoidot

– shiatsu
– vyöhyketerapia
– aromaterapia
– hieronta
– homeopatia
-quantum touch (kvanttikosketus)

Shiatsu:
Mm. niska-hartian seudun jännitystiloihin ja lihasjumeihin, selkävaivoihin (ei saa olla mitään välilevyn pullistumia selkärangassa), migreeniin, päänsärkyihin, stressiin, ruoansulatusvaivoihin, unettomuuteen, väsymykseen ja masennukseen.Hoidon vaikutus on kehoa tasapainottava ja se saa Qi:n (suomeksi energia, elämänvoima, voima joka tekee ihmisestä elävän) liikkeelle. Qi:n pitäisi saada jatkuvasti virrata. Qi:n virratessa vapaasti verenkierto, lymfakierto ja mieliala paranee. Shiatsu hoito tehdään mukavien, joustavien, mieluiten luonnonkuituisten vaatteiden läpi, jotka edesauttavat energian vapaata liikkumista. Shiatsussa painellaan koko keho energiaratoja eli meridiaaneja pitkin kämmenillä ja peukaloilla. Shiatsuhoitaja käyttää hyväkseen myös käsivarsiaan ja jalkojaan hoitoa tehdessään. Hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä ja se kestää 1,5 tuntia.
Shiatsu perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, jonka mukaan ihminen voi hyvin, kun hänen energiansa virtaavat esteettä. Se on lempeä ja kokonaisvaltainen hoitomuoto.

Vyöhyketerapia:
Mm. kipu- ja särkytiloihin, ruoansulatusvaivoihin, vauvojen koliikkiin, hormonaalisiin häiriöihin, raajojen kylmyyteen ja huonoon verenkiertoon, migreeniin ja päänsärkyihin.

Vyöhyketerapiassa painellaan ja hierotaan jalkapohjan ja koko jalkaterän alueella olevat sisäelinten heijastevyöhykkeet. Vyöhyketerapialla käynnistetään, tehostetaan, tasapainotetaan ja normalisoidaan kehon omia toimintoja. Terapeutti elvyttää ja stimuloi kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapian lähtökohtana on, että koko kehomme heijastuu pienemmässä mittakaavassa jollekin muulle kehon osa-alueelle. Jalkaterät ovat tärkeimmät käsittelyalueet. Samankaltaisesti hyödynnettäviä osa-alueita löytyy myös käsistä, korvista, kasvoista ja selästä.

Aromaterapia:
Eteeriset öljyt laukaisevat lihasjännityksiä ja rentouttavat sekä lievittävät stressin tunnetta ja masennusta. Lisäksi ne ovat erinomainen hoitokeino kun kärsitään mm. päänsäryistä, migreenistä, unettomuudesta, lihaskivuista, hengityselinongelmista, flunssaisesta ja tukkoisesta olosta.

Aromaterapian eteeriset öljyt ovat antiseptisia, desinfioivia, tulehduksia estäviä ja hillitseviä. Ne lievittävät kipuja ja kouristuksia sekä poistavat elimistön kuona-aineita ja nestettä. Aromaterapia perustuu kukista, hedelmistä, lehdistä, kuorista, pihkasta ja juurista saataviin aromaattisiin tuoksuviin öljyihin. Menetelmässä yhdistyy kaksi ominaisuutta; aroma on kasvin luonnollinen tuoksu, joka tuottaa nautintoa ja vaikuttaa tunteisiin ja mielialaan monin eri tavoin. Terapialla tarkoitetaan kasvin luonnollisia parantavia ja hoitavia ominaisuuksia. Eteeriset öljyt kulkeutuvat kehoon pääasiallisesti hengitysteiden kautta, tai sitten eteeristä öljyä sekoitetaan perusöljyyn, jota sivellään iholle. Eteeriset öljymolekyylit imeytyvät ihon läpi kehoon ja näin ne vaikuttavat tasapainottavasti kehoon ja mieleen.Aromaterapiassa hoitaja levittää hoidettavan iholle yksilöllisesti valitun eteerisen öljyn lempeän koko kehon hieronnan avulla.

Hieronta:
Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomenetelmistä. Hierontaa on todennäköisesti käytetty jo ihmiskunnan kehityksen alkuajoista lähtien, sillä kipeän kohdan painaminen tai sively on luonnollinen ja vaistonvarainen toiminta. Näin eivät käyttäydy ainoastaan ihmiset, vaan myös eläinkunnassa on havaittavissa samanlaista käyttäytymistä; kipeätä tai sairasta kohtaa nuollaan tai hangataan. Hieronnan tavoite on yleinen rentoutuminen, kivun lievittyminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistyminen, liikkuvuuden lisääntyminen tai lihasjännityksen laukeaminen.

Homeopatia:
Homeopatialla pyritään hoitamaan sairastunutta ihmistä ja vahvistamaan hänen vastuskykyään ja elämänvoimaansa. Homeopaattinen lääke valitaan yksilöllisesti vastaamaan henkilön fyysistä ja psyykkistä kokonaisoireistoa ja sillä pyritään kiihottamaan kehon omia puolustusmekanismeja voimakkaampaan toimintaan.
Saksalainen lääkäri Samuel Hahnemann (10.4.1755-2.7.1843) teki tunnetuksi lauseen ”similia similibus curentur”, ”samanlainen parantaa samanlaisen”, joka on yksi homeopatian perusperiaatteista.

Quantum Touch (Kvanttikosketus):
Erillaisiin kehon kiputiloihin ja kolotuksiin, mm. selän ja niskan alueen ongelmiin, iskiakseen, päänsärkyihin, silmäongelmiin.

Quantum Touchissa hoitajan tehtävä on nostaa omaa värähtelytasoaan erilaisten hengitystekniikoiden ja mielikuvien avulla. Tämän kohotetun värähtelytaajuuden hoitaja siirtää hoitamaansa kohtaan ja mahdollistaa hoidettavan kehon oman paranemisen. Hoidossa käytetään ”life force energy” eli elämänvoimaenergiaa, elinvoimaa. Hoidossa hoidettavan elämänvoimaenergia aktivoidaan parantamaan kehoa. Hoitaja ei paranna ketään vaan hoidettava hoitaa itsensä. Quantum Touch on lempeä kosketus/energiahoitomuoto. Kokohoito, perushoito kestää noin 20 minuuttia. Hoito aloitetaan päänalueelta ja sitten edetään kaularangan, selkärangan, lantion, alaselän ja vatsan alueelle, jonka jälkeen edetään ylöspäin käänteisessä järjestyksessä. Perushoidon jälkeen keskitytään hoitamaan mahdollisia ongelma- tai kipukohtia.

Terveyden ylläpitämiseen tai tullakseen terveemmäksi ihmisen olisi useinkin tehtävä monia muutoksia elämässään ja elintavoissaan. Ei ole olemassa ihmepilleriä, joka pystyy hetkessä poistamaan vaivat ja oireet. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki ravinto-, ja elämäntapamuutokset ym. olisi jokaisen tehtävä omassa tahdissa.
Luontaislääketieteen opintojeni myötä olen saanut käyttööni monia hyviä työkaluja terveyteni hoitamiseen, jotka olen käytännössä todennut toimiviksi.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma – to  klo 9.00 – 19.00 tai pe 9.00 – 17.00 älisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, haluamaasi hoitoon,  voit  tehdä TÄSTÄ.

Hinnat

Shiatsu                                       90 min.             72,00 €
Vyöhyketerapia                         60 min.             60,00 €
Aromaterapia                            90 min.             72,00 €
Homeopatia                               60 min.             60,00 €
Hieronta                                      45 min.             50,00 €
Hieronta                                      60 min.             60,00 €
Hieronta                                      90 min.             72,00 €

Raskausajan hieronta                        60 min.          60,00 €
Quantum Touch (Kvanttikosketus)  30 min.          39,00 €
Quantum Touch (Kvanttikosketus)  60 min.          49,00 €

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This