050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Esittely

Olen työskennellyt mieheni Raimo Tanilan hieronta yrityksessä vuodesta 1990 hierojana.
Osteopaatiksi valmistuin vuonna 2004.

Hoidot

  • osteopatia

Osteopatia

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa. Hoitokeinoina käytetään nivelten virheasentoja ja toimintahäiriöitä korjattaessa manibulaatio- ja mobilisaatiohoitoja. Myös tekninen ongelma-alueelle kohdistettu hieronta, erilaiset liikehoidot ja  asiakkaan ohjaaminen kehonsa hallintaan kuuluvat osteopatian hoitomenetelmiin.

Osteopaatin erikoisosaamiseen kuuluu myös tarkka kliininen tutkiminen. Vain hyvällä tutkimisella kyetään hoito kohdistanaan tarkasti toimintahäiriöiseen kudokseen ja sulkemaan pois sellaisia riskitekijöitä jotka ovat esteenä hoidolle.

Tarjoan osteopaattihoitoja myös lapsille

Lapsen osteopaattinen hoito on hyvin kevyttä ja turvallista. Siinä ei kohdisteta lapsen kehoon voimakkaita painetta luovia tekniikoita. Lapsen keho on useasti hyvin herkkä ja valmis muutokselle, joten normaalitilaan palautuminen tapahtuu nopeasti.
Osteopatiasta apua mm. altistumista erilaisille oireille kuten koliikille, pulauttelulle, oksentelulle, ummetukselle, korvatulehduksille, univaikeuksille, infektioille ja motorisen kehityksen hidastumiselle. Osteopaattisella hoidolla pystytäänkin normalisoimaan kudosten, verenkierron ja hermoston toimintaa ja edesauttamaan kehoa terveeksi.
Leikki-ikäiset lapset usein touhutessaan tömähtelevät tuon tuosta ja aiheuttavat itselleen toimintahäiriöitä. Mitä nopeampaa keho palautetaan trauman jälkeen tasapainoon, sitä parempi vaste hoidolla on ja näin ollen lapsena syntyneet jännitteet eivät kasaudun myöhemmälle iälle. Myöhemmällä iällä esiin tulevaista ongelmista kuten migreenistä, allergioista ja muista yliherkkyyksistä on havaittavissa yhteys syntymään ja lapsuuteen.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, haluamaasi hoitoon, voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnasto

Osteopatia   60min.                71,00 €
Hieronta       60min                 60,00 €
Hieronta       90min                 70,00 €

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This