050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi
Toivomme asiakkaiden käyttävän maskia Sinfonian tiloissa. 
Hyvä asiakas. Palveluidemme käyttäjät ja -kuluttajat ovat tietysti aina olleet kuninkaita meille palveluiden tarjoajille. Nyt toivoisimmekin, että nyt te kuninkaat huolehtisitte omalta osaltanne siitä, että ette vaarantaisi meitä, jotka näitä palveluita teille tarjoamme. Otathan siis ystävällisesti huomioon koronavirusepidemian vuoksi seuraavaa: Tuntiessasi olosi nuhaiseksi, kuumeiseksi tai henkeäsi ahdistaa poikkeuksellisella tavalla, kärsit yskästä tai kurkkukivusta, olet ollut tekemisissä koronavirusepäillyn tai karanteenissa olleen kanssa viimeisen kahden viikon aikana, siirräthän näin ollen tuloasi vastaanotolle tai jo mahdollisesti varaamaasi aikaa tuonnemaksi.  Epäselvissä tilanteissa voit soittaa vastaanottoomme ark. klo 9-19 p. 050 516 9540   Tämä meidän kaikkien osapuolten parhaaksi

Sinfonia Oy


Huom! Sinfonia tarjoaa kriisiapua nykyisen maailmantilanteen mahdollisesti aiheuttamille ahdistuksille sekä laajan joukon muita hoitoja myös etänä, netin kautta, joita em. rajoitukset eivät koske.

Kun haluat varata ajan hoitajiltamme, mutta et voi koronatilanteen vuoksi tulla paikan päälle, voit varata itsellesi myös puhelin-, Google DUO tai SKYPE -ajan vastaanottomme kautta.

Varaa siis aika  050 516 9540 ma-to klo 9 – 19, pe klo 9 -17 (myös akuuttitapaukset).

Voit edelleen varata myös normaalin käyntiajan internetissä Ajas-järjestelmämme kautta https://sinfoniaoy.fi/ajanvaraus/.

Seuraavat hoitajamme tarjoavat puhelin- ja etätoimenpideaikoja netin välityksellä:

 Kimmo Peltola pari- ja yksilöterapia, psykoterapia (lähetteellä tai ilman). * Kari Tuomaala hypnoositerapia, NLP, rentoutusohjaus * Iina Åman Logoterapeuttinen neuvonpito, kriisiviestintä organisaatiossa

Share This