050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Hyvä asiakas. Palveluidemme käyttäjät ja -kuluttajat ovat tietysti aina olleet kuninkaita meille palveluiden tarjoajille. Nyt toivoisimmekin, että nyt te kuninkaat huolehtisitte omalta osaltanne siitä, että ette vaarantaisi meitä, jotka näitä palveluita teille tarjoamme. Otathan siis ystävällisesti huomioon koronavirusepidemian vuoksi seuraavaa.

ÄLÄ TULE VASTAANOTOLLE JOS:Tunnet olosi nuhaiseksi, kuumeiseksi tai henkeäsi ahdistaa poikkeuksellisella tavalla. Kärsit yskästä tai kurkkukivusta. Olet ollut tekemisissä koronavirusepäillyn tai karanteenissa olleen kanssa viimeisen kahden viikon aikana.

Epäselvissä tilanteissa voit soittaa vastaanottoomme ark. klo 9-19 p. 050 516 9540
 
Tämä meidän kaikkien osapuolten parhaaksi.
Huom! Sinfonia tarjoaa kriisiapua nykyisen maailmantilanteen mahdollisesti aiheuttamille ahdistuksille sekä muutamia muita hoitoja myös etänä, netin kautta, joita em. rajoitukset eivät koske.

Kun haluat varata ajan hoitajiltamme, mutta et voi koronatilanteen vuoksi tulla paikan päälle, voit varata itsellesi myös puhelin-, Google DUO tai SKYPE -ajan vastaanottomme kautta.

Varaa siis aika  050 516 9540 ma-to klo 9 – 19, pe klo 9 -17 (myös akuuttitapaukset).

Voit edelleen varata myös normaalin käyntiajan internetissä Ajas-järjestelmämme kautta https://sinfoniaoy.fi/ajanvaraus/.

Seuraavat hoitajamme tarjoavat puhelin- ja etätoimenpideaikoja netin välityksellä:

Kimmo Peltola psykoterapiat, lähetteellä tai ilman. * Kari Tuomaala hypnoositerapiat * Iina Åman Logoterapeuttinen neuvonpito, kriisiviestintä organisaatiossa