050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi
-Kurssi on WHO:n eli Maailman terveyssäätiön kiinalaisen lääketieteen akupunktiokoulutus suositusten mukainen. Kurssilla opit tehokkaimmat pisteet kehon ja mielen hoitamiseen.

Korva-akupunktio koulutus ja näyttö, koulutuspäivät la 29.1 ja la 5.3.2022

Korva-akupunktio on varma, turvallinen ja tehokas akupunktion muoto, jota voi käyttää yhdistettynä toiseen hoitoon tai omana itsenäisenä hoitona. Korva-akupunktiota on käytetty Kiinassa/ Kaukoidässä vuosituhansien ajan ihmisten hoidossa. Euroopassa on tehty akupunktiohoitoja tiettävästi 1600-luvulta asti, lähinnä lähetystyössään sitä opiskelleitten jesuiittojen toimesta. Ruotsissa sitä on tehty 1800-luvulta asti, todisteena on mm. tohtorin väitöskirja aiheesta. Suomessa akupunktiota ja korva-akupunktiota on tehty 1960-luvulta lähtien, ensin akupunktiolääkärit sittemmin myös akupunktiohoitajat, esim A-klinikat ovat käyttäneet sitä 1990-lähtien mm.vieroitushoidoissa.

Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia pisteiden paikallistamisesta ja neulottamisesta. Kurssilla opitaan tehokkaimmat korva-akupunktion pisteet, myös niin sanottu viiden pisteen tekniikka, jota käytetään mm. vieroitushoidoissa. Korva-akupunktio on loistava lisä hoitotyöhön ja antaa hoitajalle mahdollisuuden tehostaa hoitovaikutuksia myös asiakashoitojen välillä. Kurssin käytännön läheisestä luonteesta johtuen osallistujamäärä on rajoitettu ja toteutetaan korona rajoitusten mukaisesti.
Korva-akupunktio sopii muun muassa:
– Kivunlievitykseen
– Lihasrentoutukseen
– Vieroitusoireisiin
– Ahdistuksen, masennuksen ja stressin hoitoon
– uniongelmiin jne…
Yhden päivän peruskurssi antaa valmiudet korva-akupunktion harjoittelemiseen harjoitteluasiakkailla. Harjoittelujakson jälkeen toisena kurssipäivänä toteutetaan syventävät opinnot ja harjoitteluasiakkaiden työnohjauksellista läpikäyntiä ja näyttökokeet.
Kouluttaja, osteopaatti, psykoterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja / asiantuntija Kimmo Peltola on tehnyt akupunktiota jo 26 vuotta ja opettanut akupunktiota 16 vuotta.
Aika: 29.1.2022 (klo 10-17) ja 5.3.2022 (klo 10-17)
Hinta: 250 e
Paikka: Hoitopalvelukeskus Sinfonian koulutustila, Valtionkatu 1 C 4.krs, 60100 Seinäjoki
Ilmoittautuminen 24.1.2022 mennessä ja tiedustelut: 0400-015622/ Peltola tai kimmop68@gmail.com

Keho-akupunktiokurssi

Koulutuspäivät 26.-27.3.2022 (lauantai ja sunnuntai).

Akupunktiohoitajan opintokokonaisuus keho -akupunktiosta.

Peruskoulutuksessa opintaan länsimaisen ja kiinalaisen akupunktion perusteet.

Peruslääketieteen opinnot vähimmäisvaatimuksena koulutukseen.

Kouluttaja: Sauli Siekkinen LL, yleislääketieteen erikoislääkäri, kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja / asiantuntija sekä Kimmo Peltola, osteopaatti, psykoterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja / asiantuntija.

tiedustelut: 0400-015622/ Peltola tai kimmop68@gmail.com

Share This