050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Kysymys mielekkään ja inhimillisesti merkityksellisen elämän mahdollisuudesta on tärkeä ihmisen olemassaoloon liittyvä kysymys. Ihminen kysyy elämänsä tarkoitusta.

Neurologi, psykiatri ja filosofi Viktor Frankl ymmärsi ihmisen perimmäisen kaipuun tarkoitukselliseen elämään jo 1930-luvulla. Hän kehitti Logoterapian nimellä kulkevan filosofisen terapian, jonka avulla on autettu ja autetaan edelleen tarkoituksettomuuden tunnetta kokevia ihmisiä ympäri maailmaa.

Logoterapian suosio kasvaa jatkuvasti sekä oman elämän tarkastelun ja uudelleenjärjestelyn apuna että toisten auttamistyönä.

Kansainvälisesti akkreditoitu Tarkoituskeskeisen filosofian koulutusyhteisö TFK järjestää kaikille avoimen Logofilosofian perusteet – kurssin Seinäjoella Hoitopalvelukeskus Sinfoniassa (Valtionkatu 1 C) syksyllä 2019.

Kurssille osallistujalta ei edellytetä pohjakoulutusta, eikä aiempaa tietämystä logoterapiasta. Kurssilla tutustutaan Viktor Franklin luoman terapian taustalla oleviin käsityksiin ihmisestä, elämästä ja maailmasta arvo- ja tarkoituskeskeisestä näkökulmasta.

Lisätietoa kurssista ja ohjeet ilmoittautumiseen: www.logoterapeutti.fi

tai Minna Sadeaho: minna.sadeaho@gmail.com

Kurssin hinta: 450€ + alv

Kurssi-illat: torstaisin klo 17 – 21

Kurssi alkaa 12.9. ja viimeinen (12.) kokoontumiskerta on 28.11.