050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Koronavirus koskettaa konkreettisesti kaikkia. Emmehän luovuta. Jo olemassa olevaa ajanvaraustasihan ei ole epidemian vuoksi tarve peruuttaa, vaan siirtää tuonnemmaksi.
Sinäkin voit tukea toimintaamme tulemalla hoitoihin, tai ostamalla SINFONIA- Tuki-lahjakortin. Lahjakortin voit käyttää sinulle parhaimpana ajankohtana, esimerkiksi sitten kun epidemian uhat ovat ohi. Erilaiset arkipäivän krempathan eivät kuitenkaan ole koronan vuoksi kadonneet minnekkään. Saatat tarvita jalkahoitoa, hierontaa, jäsenkäsittelyä tai henkistä tukea. Muun muassa näitä kaikkia ammattitaitoinen ja huolehtiva hoitajistomme tarjoaa sinulle näinäkin aikoina. Sinfoniassa toteutetaan erityisen huolellista hygieniaa ja pyrimme huolehtimaan myös siitä, että niin asiakkaat kuin hoitajatkin olisivat mahdollisimman hyvin turvassa epidemian suhteen. Huolehdithan siitä myös omalta osaltasi vastuullisesti, hoitoihin tullessasi.

ETÄHOIDOT
  • Kun haluat varata ajan hoitajiltamme, mutta et voi koronatilanteen vuoksi tulla paikan päälle, voit varata itsellesi myös puhelin-, Google DUO tai SKYPE -ajan vastaanottomme kautta. Osa hoitajistamme voi siis tarjota tiettyjä hoitoja myös netin välityksellä kautta suomen ja ulkoimaille asti.
    Nyt nimittäin saattaisi olla hyvin aikaa myös sellaisten ongelmien ratkaisemiseksi, joiden hoitamista olet mahdollisesti jo pitkään harkinnut, mutta et ole ehtinyt toteuttaa….

Jännitykset / pelot, itsetunto-ongelmat, paniikkihäiriöt, unettomuusongelmat, rentoutus-ohjaus, tupakanvieroitus, yksilö- ja pariterapiat (KELA -korvattavat), ylipaino-ongelmat, ravintoterapia,  alkoholiongelmat, peliriippuvuusongelmat, ym. Tiedustele.

Seuraavat hoitajamme tarjoavat puhelin- ja etätoimenpideaikoja netin välityksellä:

Virpi Hoffrén ravintoterapia * Kimmo Peltola pari- ja yksilöterapia, psykoterapia (lähetteellä tai ilman). * Kari Tuomaala hypnoositerapia, NLP, rentoutusohjaus,
*tupakanvieroitus*paniikkioireet*itsetunto-ongelmat*jännitykset / pelot*ylipaino-ongelmat*alkoholiongelmat*peliriippuvuusongelmat*unettomuusongelmat
* Iina Åman Logoterapeuttinen neuvonpito, kriisiviestintä organisaatiossa

  • Varaa siis aika  050 516 9540 ma-to klo 9 – 19, pe klo 9 -17 (myös akuuttitapaukset).

Vielä koittaa se päivä, jolloin voimme taas kokoontua sankoin joukoinkin olemaan yhdessä.

Share This