050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Bachin kukkaterapia on hyvin hellävarainen, yksinkertainen ja tehokas kokonaisvaltainen hoitomuoto. Sen kehitti 1930-luvulla Tri Edward Bach, joka oli tunnettu lääkäri, immunologi, bakterologi ja homeopaatti. Hän uskoi, että terve mieli/sielu on avain sairauden paranemiseen. Bach Flower Remedies- kukkauutteita on käytetty hyvin tuloksin ympäri maailmaa kymmeniä vuosia perinteisen ja täydentävän terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa sekä itsehoidossa.

Kukkauutteita on 38 erilaista, jotka auttavat hallitsemaan tunteita ja vaikuttavat hellästi palauttaen mielen tasapainon ja hyvän olon tunteen. Kullakin uutteella on oma vaikutuksensa tiettyyn tunnetilaan. Tilanteen mukaan uutteita voidaan käyttää yksittäin tai yhdistellen toisiinsa. Kukkauutteet ovat turvallisia käyttää eikä yliannostuksen tai yhteensopimattomuuden vaaraa ole muiden hoitomuotojen kanssa. Uutteet sopivat hyvin myös lapsille , eläimille ja kasveille. On tärkeä tiedostaa oma tunnetilansa mahdollisimman tarkasti, jotta voidaan valita oikea kukkauute.

Kukkauutteiden valmistus asiakkaalle tapahtuu siten, että ensin valitaan mahdollisimman sopivat kukkauutteet, sekoitetaan ne veteen ja säilöntäaineeksi lisätään pieni tilkka alkoholia tai omenaviinietikkaa. Yleensä valmistetaan n. kuukauden annos kerrallaan. Sen jälkeen saattaa nousta pintaa uusia epätoivottuja tunteita, jonka jälkeen hoito uusitaan tilanteeseen sopivilla uutteilla. Tunnetiloja joihin Kukkauutteet vaikuttavat ovat esim. pelko, ylihuolehtiminen toisten hyvinvoinnista, alttius muiden vaikutuksille, toivottomuus ja epätoivo, yksinäisyys, epävarmuus ja kiinnostuksen puute nykyhetkeä kohtaan.

Share This