050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Fysioakustista hoitoa käytetään jo laajasti Suomessa ja useissa muissa maissa työterveyden hoidossa, urheilulääketieteessä ja -valmennuksessa, biofeedback-terapiassa, psykoterapiassa sekä vanhuste- ja vammaiskuntoutuksessa. Tuolilla voidaan hoitaa myös kipua, joka ei kestä fyysistä koskettamista. Lisäksi hoito sopii mielen ja kehon virkistykseen. FA-hoidon välittömin vaikutus onkin rentouttava. Mielen jälkeen rentoutuu keho. Tai toisin päin.

Fysioakustinen hoito on matalataajuisen äänen terapeuttista käyttöä. FA-hoito on lempeä mutta tehokas kipu-, jännitys- ja pinnetilojen vapauttava joka sopii silloin kun manipulatiiviset hoidot eivät sovellu tai sattuvat liikaa. Fysioakustisella menetelmällä voidaan hoitaa mm. korkeaa verenpainetta, ääreisverenkierron häiriöitä, unettomuutta, levottomuutta jne.

Fysioakustisia laitteistoja on asennettu jo yli kaksikymmentä vuotta ergonomisesti muotoiltuun, sähköisesti säädettävään lepotuoliin, jonka sisään on sijoitettu kuusi kaiutinta ja kaukosäätimellä varustettu ohjausyksikkö. Menetelmää varten kehitetty tietokone-ohjelma ohjaa matalataajuista ääntä, jonka keskeisimpiä osatekijöitä ovat: Voimakkuusvaihtelu, Taajuusvaihtelu ja Kiertovaihtelu. Nämä kolme osatekijää antavat varsin monipuoliset mahdollisuudet yksilöllisten, tarkasti suunniteltujen hoito-ohjelmien toteuttamiseen.

Fysioakustinen hoito tepsii mieleen ja kehoon
Sopii esimerkiksi seuraaviin ongelmiin:

* Ahdistus ja jännitys * Aineenvaihdunnan stimulointi * Aivohalvauksen kuntoutus * Erlaiset kiputilat * Fibromyalgia * Iskias-kipu *Jännityspäänsäky * Kivun hoito * Kuukautiskivut * Levottomuus * Levottomat jalat, verenkierron häiriöt * Lihasjännitys, lihaskireys, spastisuus ja jäykkyys * Masennusoireiden lievittäminen * Migreeni * MS-tauti * Painonhallinta * Parkinsoinin tauti * Psykosomaattiset oireet * Rasitushaitat / vammat, jalat, olkapää, selkä * Stressi, karkailevat ajatukset * Stressiperäiset oireet * Unihäiriöiden hoito * Urheiluvammat * Uupumus * Vaihdevuosivaivat * Verenkierron ja nestekierron stimulointi * Verenpaineen hoito * Vireystilan parantaminen * Unettomuus.
Tule kokeilemaan aivan omanlaistaan hoitomuotoa!

Share This