050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Hermoratahieronta on ääreishermoston tehokuntoutusta. Se on fysiologiaan perustuva, kokonaisvaltainen ja perusteellinen hoitomuoto. Kuntoutuksessa huomioidaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, avo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta kuntoutetaan myös keskushermosto. Hermoratahieronta on aineenvaihdunnan käynnistämistä, jolloin kehon toiminta palautuu entiselleen ja sairauksien syyt poistuvat.

Aito hermoratahieronta ei koskaan ole vain tietyn osa-alueen hoitoa, vaan kokonaisvaltaista ja kaiken tiedossa olevan huomioon ottavaa hoitoa. Hermoratahieronnalla saadaan verenkierto elpymään, sydän vahvistumaan ja lihasten palautumiskyky paranemaan. Se tehostaa imunestekiertoa ja ruuansulatusta, vahvistaa sisäelimiä ja tasapainottaa hormonitoimintaa. Hermoratahieronta on erinomainen kuntoutus leikkauksen ja tapaturmien jälkeen ja hyvä vaihtoehto monille lääkkeille. Hermoratahieronta auttaa kokonaisvaltaisesti kehoa kuntoutumaan ja voi auttaa samanaikaisesti useampiinkin vaivoihin.

Hermoratahieronnalla saadaan helpotusta ja apua mm. seuraaviin oireisiin:
Kipu ja särky, iskias, migreeni, reuma. diabetes, ihottuma, epilepsia, paniikkihäiriö, unettomuus, hormonihäiriöt, sydän-, maksa- ja munuaisvaivat, lihasvaivat, ruuansulatus- ja imeytymishäiriöt, aineenvaihduntahäiriöt, kolmoishermo-oireet, niska- ja hartiaseudun vaivat, hengityselinten sairaudet, väsymys ym. ”psykosomaattiset” oireet, gyne-alueen häiriöt, eturauhasvaivat, koliikki, synnytyksen käynnistys.

Kontraindikaatiot:
Raskaana olevat, juuri leikkauksessa olleet (2kk), elinsiirtopotilaat.

Share This