050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Psykologin vastaanoton keskeisenä tavoitteena on vahvistaa terveyttäsi, hyvinvointiasi ja henkistä kasvuasi lisäämällä sisäisen systeemisi harmoniaa tasapainoa. Voit tulla vastaanotolle ns. minkä tahansa vaivan tai oireen vuoksi, sillä lähes aina niiden taustalla ovat tunneperäiset syyt. Vastaanotolla tutustut syvällisesti omaan sisäiseen maailmaasi ja kohtaat lempeästi ja kunnioittavasti myös haavojasi ja varjojasi. Niiden syntymiseen on ollut hyvä syy, sillä olemme kaikki olleet monissa erilaisissa tilanteissa, joissa emme ole voineet vapaasti ilmaista ja kokea kaikkia tunteitamme ja tarpeitamme. Työskentelyn avulla pääset myös vapauttamaan kehossa ja hermostossa olevaa, tunne- ja traumaperäistä, pitkäkestoista stressitilaa. Systeemisi tietää sinulle sopivan nopeuden ja me kunnioitamme sitä. Yhteys Itseesi ja systeemiisi vahvistuu joka tapauksessa askel askeleelta, ja tulet huomaamaan niiden myönteiset vaikutukset elämässäsi.

Psykologin vastaanotto voi olla yksittäinen terapeuttinen käynti tai pidempi terapiaprosessi. Suurimman hyödyn saat pidempikestoisesta työskentelystä.

Vastaanotolla saat apua mm.

  • Stressioireisiin, univaikeuksiin, levottomuuteen, väsymykseen, uupumukseen
  • Erilaisiin pelkoihin, häpeään, syyllisyyteen, ahdistuneisuuteen, alakulon, surun ja ulkopuolisuuden tunteisiin, masentuneisuuteen sekä voimakkaaseen vihaan jne.
  • Erilaisiin kehollisiin oireisiin, kroonisiin sairauksiin sekä akuutteihin tai kroonisiin kipu- ja jännitystiloihin
  • Riippuvuuksiin ja häiriintyneeseen syömiskäyttäytymiseen
  • Erilaisiin traumoihin ja kiintymyssuhdehaavoihin
Share This