050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Suolisto on toiset aivomme! Valmennuksen tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa terveyttä ja hyvinvointiasi luomalla vahvaa yhteyttä omaan kehoosi ja sen viesteihin. Kehomme on viisas ja se osaa kertoa myös sen, mitä se ravitsemuksellisesti tarvitsee ollakseen tasapainossa ja voidakseen hyvin. Tässä valmennuksessa ei lasketa kaloreita, anneta tiukkoja ohjeita (toki erityistilanteet ruokavalion suhteen huomioidaan), vaan tavoitteena on joustava suhtautuminen ruokaan ja elämään ylipäänsä.

Ravitsemusvalmennuksessa lähdetään liikkeelle, kartoittamalla kehosi tämän hetkinen tilanne, (13 kohtaa) kuten mm. vitamiinien, kivennäisaineiden, ruuansulatuksen jne. osilta. Laaditaan jatkosuunnitelma. Suoliston hyvinvoinnin vahvistaminen ja tukeminen on kaiken perusta. Autetaan ennen kaikkea omien tarpeidesi kuulemisessa, jotta suunnitelmasta tulee sinulle ja kehollesi paras mahdollinen.

Valmennuksessa saat apua mm.

  • Väsymykseen, uupumukseen ja alakuloiseen mielialaan
  • Erilaisiin ruuansulatuskanavan oireisiin, suolistovaivoihin ja verenpaineeseen
  • Erilaisiin iho-oireisiin (esim. atooppinen iho, akne tai psoriasis) ja tulehduskierteisiin
  • Nivelreumaan, nivelrikkoon, erilaisiin allergioihin
  • Aineenvaihdunnan haasteisiin, hormonaalisiin epätasapainotiloihin (vaihdevuosi- ja pms-oireet ja kilpirauhasen oireet) ja heikentyneeseen immuunipuolustukseen (toistuvat flunssat)
Share This