050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Sokerointi on hellävarainen, turvallinen ja verrattain pitkäkestoinen tapa poistaa ei-toivotut ihokarvat. Ennen sokerointia iho puhdistetaan, jonka jälkeen ihokarvoja aletaan poistaa sokerimassalla osio kerrallaan. Sokerimassa poistaa kuolleen ihosolukon ja ihokarvat, jättäen ihon mukavan pehmeäksi ja sileäksi. Sinfoniassa sokeroinneissa käytetään suomalaista Finpuron sokerimassaa, joka on valmistettu Säkylässä sokerijuurikkaasta ja puolukasta.

Ennen sokerointia olisi hyvä pidättäytyä sheivaamisesta vähintään kahden viikon ajan, jotta karvat ovat riittävän pitkät sokerointia varten. Sokeri tarttuu myös lyhyeen karvaan mutta työskentely on nopeampaa ja helpompaa, mikäli karvalla on mittaa puolisen senttiä tai enemmän. Mikäli taas ihokarvat ovat kovin pitkät, suosittelen lyhentämään niitä etukäteen niin, että sokerointiin tullessa karvan pituus olisi noin 0,5-1 cm. Tällöin sokerointi on asiakkaalle miellyttävämpää eikä aiheudu turhaa ”tukistelua”.

Säännöllinen sokerointi kannattaa: Karvat kasvavat yleensä takaisin hitaammin, harvempina ja hennompina. Niiden poisto on siis kerta kerralta helpompaa ja nopeampaa!

Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää hikoilua (urheilu, sauna, auringonotto) seuraavan vuorokauden ajan. Ota tämä huomioon aikaa varatessasi, mikäli mahdollista.

Share This