050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

TFT on tekniikka, joka auttaa tasapainottamaan ihmistä emotionaalisesti ja fyysisesti napauttamalla akupunktiopisteitä.

TFT on ajatuskenttäterapia tai ajatuskenttähoito on neulaton akupunktiotekniikka. Se perustuu kiinalaisen akupunktiomeridianin akupunktiopisteisiin ja aivojen aktivointeihin, joten se on itsenäinen neulavapaa akupunktio.

Tämän tekniikan on luonut psykologi tohtori, tohtori Roger Callahan, joka kuoli vuonna 2013 ja on ollut käytössä vuodesta 1979 monissa maissa. Menetelmä tarjoaa hoitoja tunne- ja fyysisiin häiriöihin. Henkilö ajattelee käsiteltävää ongelmaa ja stimuloi kehon energiakenttää napauttamalla meridianin tiettyjä kohtia.

Sillä voidaan vaikuttaa krooniseen kipuun, masennukseen, pelkoihin, fobioihin, paniikkiin, traumaan ja muihin tiloihin.

TFT: n avulla voidaan hoitaa muutamilla tavoilla:

1 – TFT-algoritmi: On akupunktiopisteiden sarja, jotka vaikuttavat mm. tiettyihin ongelmiin, kuten masennuksen tukipisteisiin, ahdistuneisuuteen, pelkoihin, liika syömiseen, vihaan, sydänsuruihin, laihdutusvaikeuksiin, pakkomielteiseen ajatteluun.

2 – TFT-äänitekniikka: tekniikalla voidaan hoitaa muutamalla kohdalla tiettyjä ongelmia. Kun näitä tekniikoita on soveltanut itseensä jonkin aikaa, voi hoitaa muita samalla tavalla. Henkilö voi vapautua psyykkisistä oireista, kuten traumojen, masennuksen, ahdistuksen, paniikkikohtausten, pelkojen tai pakkomielteiden kahleista, lisäksi tämä tekniikka hoitaa myös fyysisiä häiriöitä.

Tohtori Roger hoiti multippeliskleroosia. Kirjallisuudessa on raportteja erilaisista fyysisten häiriöiden hoitamisista, kuten lymfooma, glaukooma, krooninen väsymys, tupakoinnin lopettaminen jne.

Tohtori Roger Callahan uskoo, että kaikkien emotionaalisten ongelmien perimmäinen syy on ajattelutavan häiriöistä, jotka vaikuttavat muihin kehon järjestelmiin, olivatpa ne sitten hormonaalisia, biokemiallisia, kognitiivisia, tunne- ja käyttäytymismalleja.

Ajatuskenttä on näkymätön ja aineeton avaruusrakenne, jolla on vaikutusta aineeseen. Ajatus on näkymätön eikä aineellinen. Ajatuskenttä sisältää tuhansia ajatuksia ja muistoja.

Perinteinen akupunktio aktivoi meridiaanipisteitä, jotka ovat energisiä pisteitä, vapauttaen energian virtauksen, neulojen avulla. TFT: ssä pisteitä, joilla on ennalta määrätty sarjajärjestys, stimuloidaan napauttamalla, henkilön keskittyessä samalla ajattelemaan käsittelemäänsä ongelmaa.

Share This