050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Tupakoinnin lopettaminen on yleisesti ottaen koettu vaikeaksi ja joidenkin mielestä mahdottomaksi. Olipa kyse uudenvuoden lupauksesta, vedonlyönnin pohjalta kaveriporukassa lopettamisesta, ”irti tupakasta” ryhmässä tupakoinnin lopettamisesta tai arkisesti vain itsekseen tupakoinnin lopettaminen, vaikkapa nikotiinikorvaustuotteita käyttäen. Jokainen näitä keinoja kokeillut on havainnut, että ne eivät oikein toimi.
Jokaisessa näissä vaihtoehdoissa tullaan siihen kohtaan, josta alkaen tupakoitsijan on päätettävä se hetki mistä alkaen hän ei enään saa polttaa. Ja tästä kiellosta ongelmat juuri alkavat.
Nämä em. menetelmät vaativat lopettajalta itseltään ”TAHDON LUJUUTTA”, ”VAHVAA SELKÄRANKAA” tai muuten vain kurinalaisuutta.
Olet varmaan huomannut miten jyrkät kiellot alkavat ahdistaa sinua ja haluat kapinoida niitä vastaan…vaikka vaan periaatteesta.
Toisaalta jos olet tekemässä jotain väkisin, ”runtelemalla”, käyttämässäsi keinossa täytyy olla jotain pielessä. Kaikki asiathan ovat lopulta helppoja, jos tietää miten ne tehdään.
Takana vuosien kokemus ja satoja tyytyväisiä asiakkaita. Myös monet yritykset ovat huomanneet tarjoamamme palvelun tehokkuuden ja kustantaneet työntekijöilleen tupakoinnista irtipääsemismahdollisuuden kauttamme.
Tarjoamamme menetelmä perustuu hypnoosin käyttöön vieroituksessa, joka tarjoaa erittäin TURVALLISEN ja lempeän tavan päästä eroon tupakoinnin aiheuttamasta riippuvuudesta.

TARJOAMAMME MENETELMÄ;
Ei pyri rajoittamaan tai kieltämään tupakointia
Ei perustu tupakan vaaroista valistamiseen
Ei syyllistä
Ei pyri tekemään tupakoinnista mahdotonta
Ei tarjoa korvaustuotteita tai muuten korvaavia vaihtoehtoja
Ei muodosta vieroitusoireita jälkeen päin
Ei aiheuta lihomista / syöpöttelyntarvetta
Ei perustu lääkkeisiin tai muihin kemikaaleihin
>>Lue lisää aiheesta irti tupakasta

Share This