050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Turvehoito on yhdistelmä lämpimiä turvehauteita, kudosten aineenvaihduntaa tehostavaa liukukuppausta sekä lempeää hierontaa. Hoito on kaikessa ihanuudessaan tehokas monenlaisiin vaivoihin ja oireisiin.

Turve tehostaa elimistön aineenvaihduntaa ja turpeessa luonnostaan esiintyvät bioaktiiviset aineet hoitavat ihoaHoitoturvetta on käytetty mm. erilaisten ihottumien, lihaskipujen, psoriasiksen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, aknen ja erilaisten hormonaalisten vaivojen (kuukautiskivut, vaihdevuodet) hoitoon. Turvehoidoista saadaan usein apua myös unettomuuteen, stressiin ja ylivirittyneisyyteen.

Hoidon esteet: Akuutti infektio, vaikea sydämen tai munuaisten vajaatoiminta, syöpä, päihtymys.

Turvehoidon hierontaosuuksissa käytetään ns. Aaltosen tekniikkaa, jossa avataan mahdolliset nikamalukot rangasta. Nikamakäsittely korvataan hieronnalla, mikäli asiakkaalla on akuutti välilevyn pullistuma, nikamasiirtymä tai vaikea osteoporoosi.

Sinfoniassa turvehoidoissa käytetään ähtäriläisen LehtoPeat Oy:n hoitoturvetta, joka on nostettu Lehtosuolta. Turpeen koostumus ja ominaisuudet ovat optimaaliset tähän tarkoitukseen. Lue lisää hoitoturpeesta: https://peatcare.com/blogs/turveblogi/hoitoturve

Share This