050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Tmi: Lakeuden fysioterapia

Valmistuin fysioterapeutiksi Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitoksesta 1994. Ennen valmistumista erikoistuin suoraan tuki -ja liikuntaelinsairauksien hoitamiseen. 90-luvun lamavuosina perustin pohjalaiseen tyyliin oman fysikaalisen hoitolaitoksen Nurmon Hyllykalliolle, kun työnsaanti meidänkin alalla oli vaikeaa. Yrittäjänä olen toiminut siitä saakka, enkä päivääkään vaihtaisi pois. Uudet tuulet puhalsivat keväällä 2016, jolloin minua pyydettiin opettajaksi Seinäjoen hierojakoululle. Tällä hetkellä valmennan opiskelijoita koulutetun hierojan ammattitutkintoon, sekä opetan hierojan erikoisammattitutkinnon opintoja. Toimin myös näyttötutkinnon vastaanottajana useassa eri oppilaitoksessa ympäri Suomea.

Olen aina ollut fysioterapeuttina enemmän manuaalinen hoitaja. Hieronta- ja siihen liitetyt manuaaliset tekniikat ovat minun juttuni. Käsin annettuun hoitoon yhdistetty potilaan ohjaaminen ja oikeanlaiset kotiohjeet tuovat yleensä parhaan hoitotuloksen.

Olen kouluttanut itseäni vuosien aikana säännöllisesti. Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä velvoittaa ylläpitämään ja kehittämään ammattitoiminnan edellyttämiä taitoja ja perehtymään  ammattitoimintaansa koskeviin säädöksiin ja määräyksiin. Tämä velvoite on hyvä myös siinä mielessä, että hoitaja pysyy ajan hermoilla uusimpien tieteellisten tutkimusten ja hoitotekniikoiden kanssa. Uuden tiedon ja opin saaminen ylläpitää myös omaa hoitotyön motivaatiota. Lisäkoulutuksia ja kursseja on vuosien kuluessa kertynyt kiitettävä määrä. Kaikista koulutuksista jää yleensä mieleen jokin tietty asia tai uusi tekniikka, josta on saanut hyvän lisän omaan työkalupakkiin. Näistä koulutuksista saadut opit ja uudet ideat muokkaavat meistä hoitajista oman hoitotyylin tekijöitä. Koulutusten kautta saamani lisäopit olen jalostanut omaksi tavaksi hoitaa ja ohjata ihmisiä, omalla tyylilläni.

Hoidot:

-Fysioterapia

-Hieronta

-Nikama -ja nievelkäsittelyt

-Akupunktio

-Purenta -ja hengityslihasten käsittely

-Fascia- käsittelyt

-Fascia- rauta käsittelyt

-Teippaukset

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnat:

HUOM! KELA -korvaukset poistuivat 1.1.2023

Hieronta -ja toimenpidemaksu (tutkiminen, erikoistekniikat, teippaus, ohjaus- ja neuvonta ym)

– Hieronta -ja toimenpidemaksu 25 min.            33,00 €

– Hieronta -ja toimenpidemaksu 45 min.            55,00 €

– Hieronta -ja toimenpidemaksu 60 min.            65,00 €

– Hieronta -ja toimenpidemaksu 90 min.            89,00 €

Fysioterapia sisältää:  Akupunktio, fascia- käsittelyt, ultraääni -ja sähköhoidot

-Fysioterpia  30 min.     41,00 €

-Fysioterpia 45 min.      56,00 €

-Fysioterpia 60 min.      67,00 €

Urheilijan lihashuolto sisältää tutkimisen, hoidon -ja teippaukset

-Purenta -ja hengityslihasten käsittely 60 min. 67,00 €

-Purenta -ja hengityslihasten käsittely 90 min. 89,00 €

Kaikki hinnat sisältävät palvelumaksun

Share This