050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi
ESITTELY:

Olen nelikymppinen perheenäiti Seinäjoelta. Olen ollut lapsesta saakka kiinnostunut ihmisten hoitamisesta ja voisikin sanoa sen olevan kutsumukseni. On palkitsevaa saada käyttää osaamistani ja ammattitaitoani ihmisten hyväksi. Nykyisessä työssäni nautin erityisesti siitä, että saan hoitaa rauhassa yhtä ihmistä kerrallaan, antaen tälle aikani ja läsnäoloni sataprosenttisesti.

Olen toiminut yrittäjänä 4/2022 alkaen. Sitä ennen olen tehnyt monipuolisen uran sairaanhoitajana eri terveydenhuollon yksiköissä. Olen tehnyt hoitotyötä vuodesta 2006 alkaen.

Koulutukset:

Sairaanhoitaja (AMK)

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Turvehoitaja

Kuumakivihierontakoulutus

Finpuron sokerointikoulutus

Jalkojenhoitaja AT

HOIDOT:

Jalkahoidot   

(Varauksen voit tehdä klikkaamalla hoitonimikettä)

Lyhyt jalkahoito 30 min,   48,00€
Jalkojen puhdistus, kynsien leikkaus tai muun yksittäisen asian hoito, rasvaus.

Klassinen jalkahoito 60 min, 68,00€
Jalkakylpy, jalkaterän ihon hellävarainen kuorinta, yksittäisen känsän tai pienehkön kovettuman poisto, yksittäisen paksuuntuneen kynnen ohennus, kynsien leikkaus ja siistiminen, rasvaus. Suositellaan säännöllisesti käyville.

Perusteellinen jalkahoito 90 min, 88,00€
Jalkakylpy, jalkaterän ihon hellävarainen kuorinta, useamman känsän tai laajempien kovettuma-alueiden poisto, useamman paksuuntuneen kynnen ohennus, kynsien leikkaus ja siistiminen, rasvaus. Suositellaan ensikertalaisille sekä pitkän tauon jälkeen jalkahoitoon tuleville.

”Podofix -jousioikaisu sisäänkasvaneelle kynnelle n.30 min.,  58,00€
Jalkahoidon yhteydessä 33,00€/kynsi.

Kynnen pinnalle liimataan liuska, jonka sisällä olevaa metallijousta kiristämällä saadaan kynnen reuna nousemaan ja samalla ohjataan kynttä kasvamaan terveempään asentoon/muotoon. Kipu ja paineentunne helpottaa yleensä nopeasti asennuksen jälkeen.

Podofix pysyy kynnellä n. 2 vko – 2 kk ja liuska uusitaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Podofix -kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon.”

Jalkahieronta 40 min, 50,00€
Rentouttava jalkahieronta, joka vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja edistää turvotusten poistumista. Hierotaan lempein ottein molemmat jalat jalkapohjista sääreen saakka. Sisältää jalkojen rasvauksen.

Ei sovellu henkilöille, jolla on valtimonkovettumatauti, vaikeat suonikohjut, halvaus, syöpä tai akuutti tulehdus.
Jalkahoidot toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Yllä olevat palvelukuvaukset ovat suuntaa antavia, jotta asiakas osaisi varata itselleen parhaiten sopivan palvelun.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Jäsenkorjaus

(Varauksen voit tehdä klikkaamalla hoitonimikettä)

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Tavallisimpia asiakasryhmiä ovat erilaisista selkä- ja raajavaivoista kärsivät asiakkaat, joilla saattaa olla diagnoosina esim. plantaarifaskiitti, iskias, polvi- tai nilkkakipu, tennis-/golfkyynärpää, rannekanavaoireyhtymä tai jäätynyt olkapää. Lapsilla tavanomaisin tulosyy on skolioosi, vauvoilla taas itkuisuus ja kehon toispuoleisuus.

Erilaiset elämän varrella sattuneet vammat ja tapaturmat jättävät kehoon jälkensä, ja näitä asentovirheitä ja jälkitiloja onkin hoidettu kalevalaisella jäsenkorjauksella menestyksekkäästi. Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen voi kuitenkin tulla, vaikka mitään erityistä vaivaa ei olisikaan. Hoito on itsessään rentouttavaa ja sillä on positiivinen vaikutus kudosten aineenvaihduntaan.
Kalevalainen jäsenkorjaus on kivuton hoitomuoto ja se sopii kaikenikäisille, vauvoista vanhuksiin. Hoidossa käsitellään koko keho jalanpohjista päälakeen, pehmytkudoksi mobilisoiden. Hoito perustuu ihmisen anatomian ja fysiologian tuntemukseen, ja sitä kautta kehon virheasentojen tunnistamiseen ja kehon normaalitilaan palauttamiseen lempein, tarkoin harkituin ottein. Hoito ei sisällä niksauttelua eikä nivelten manipulointia.

Hoidon esteitä: akuutti infektio, syöpä, tuore murtuma, päihtymys.

Lisätietoa hoitomuodosta: www.kansanlaakintaseura.fi:

Kalevalainen jäsenkorjaus, aikuiset ja yli 15-vuotiaat   90-120 min, 88,00€

Kalevalainen jäsenkorjaus, lapset ja nuoret 5-14 v         45-60 min, 65,00€

Kalevalainen jäsenkorjaus, raskaana olevat                    60-75 min, 78,00€

Kalevalainen jäsenkorjaus  vauvat ja pikkulapset 0-4 v  15-30 min, 40,00€

Ajat ovat suuntaa antavia, hoito tehdään aina asiakkaan jaksamisen ja kehon vastaanottavaisuuden mukaan. Lasten kohdalla olisi hyvä huolehtia mahdollisista päiväunista ja tarjota pieni välipala ennen hoitoa. Aivan pienten hoitoaikoihin olen varannut ylimääräistä aikaa lapseen tutustumiseen sekä mahdollisiin imetystaukoihin.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Kuumakivihieronta

(Varauksen voit tehdä klikkaamalla hoitonimikettä)

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hieronnassa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä, sileitä basalttikiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten aineenvaihdunta ja elastisuus lisääntyvät, jolloin hieronnalla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin ilman voimankäyttöä. Kuumakivihieronta on kivutonta ja niin miellyttävää, että ei ole tavatonta nukahtaa hoitopöydälle.

Lempeydestään huolimatta kuumakivihieronta on tehokas apu erilaisiin kehon kipu- ja jumitiloihin. Kiireettömällä, lämpimällä hierontakäsittelyllä voidaan saada helpotusta myös stressiin, ylivittyneisyyteen ja uniongelmiin.

Kuumakivihieronnan jälkeen on hyvä ottaa loppupäivä rauhallisesti ja juoda runsaasti vettä.

Hoidon esteitä: Akuutti infektio, vaikea sydämen tai munuaisten vajaatoiminta, syöpä, päihtymys.

Kuumakivihieronta 90 min, 93,00€ 

Kuumakivihieronta 60 min, 70,00€

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Turvehoidot

(Varauksen voit tehdä klikkaamalla hoitonimikettä)

Turvehoito on yhdistelmä lämpimiä turvehauteita, kudosten aineenvaihduntaa tehostavaa liukukuppausta sekä lempeää hierontaa. Hoito on kaikessa ihanuudessaan tehokas monenlaisiin vaivoihin ja oireisiin.

Turve tehostaa elimistön aineenvaihduntaa ja turpeessa luonnostaan esiintyvät bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa. Hoitoturvetta on käytetty mm. erilaisten ihottumien, lihaskipujen, psoriasiksen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, aknen ja erilaisten hormonaalisten vaivojen (kuukautiskivut, vaihdevuodet) hoitoon. Turvehoidoista saadaan usein apua myös unettomuuteen, stressiin ja ylivirittyneisyyteen.

Hoidon esteet: Akuutti infektio, vaikea sydämen tai munuaisten vajaatoiminta, syöpä, päihtymys.

Turvehoidon hierontaosuuksissa käytetään ns. Aaltosen tekniikkaa, jossa avataan mahdolliset nikamalukot rangasta. Nikamakäsittely korvataan hieronnalla, mikäli asiakkaalla on akuutti välilevyn pullistuma, nikamasiirtymä tai vaikea osteoporoosi.

Käytän turvehoidoissa ähtäriläisen LehtoPeat Oy:n hoitoturvetta, joka on nostettu Lehtosuolta. Turpeen koostumus ja ominaisuudet ovat optimaaliset tähän tarkoitukseen. Lue lisää hoitoturpeesta: https://peatcare.com/blogs/turveblogi/hoitoturve

Koko kehon turvehoito n. 90-100 min, 110,00€
Sisältää turvehauteen, liukukuppauksen ja hieronnan kehon koko selkäpuolelle sekä pään ja käsien hieronnan.

Täsmäturvehoito (valittavana selkä+hartiat tai jalkojen turvehoito) n. 60-70 min, 75,00€
Sisältää valitun alueen turvehauteen, liukukuppauksen ja hieronnan sekä pään ja käsien hieronnan.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Sokeroinnit

(Varauksen voit tehdä klikkaamalla hoitonimikettä)

Sokerointi on hellävarainen, turvallinen ja verrattain pitkäkestoinen tapa poistaa ei-toivotut ihokarvat. Ennen sokerointia iho puhdistetaan, jonka jälkeen ihokarvoja aletaan poistaa sokerimassalla osio kerrallaan. Sokerimassa poistaa kuolleen ihosolukon ja ihokarvat, jättäen ihon mukavan pehmeäksi ja sileäksi. Käytän sokeroinneissa suomalaista Finpuron sokerimassaa, joka on valmistettu Säkylässä sokerijuurikkaasta ja puolukasta. Mikä ihana, kotimainen tuote!

Ennen sokerointia olisi hyvä pidättäytyä sheivaamisesta vähintään kahden viikon ajan, jotta karvat ovat riittävän pitkät sokerointia varten. Sokeri tarttuu myös lyhyeen karvaan mutta työskentely on nopeampaa ja helpompaa, mikäli karvalla on mittaa puolisen senttiä tai enemmän. Mikäli taas ihokarvat ovat kovin pitkät, suosittelen lyhentämään niitä etukäteen niin, että sokerointiin tullessa karvan pituus olisi noin 0,5-1 cm. Tällöin sokerointi on asiakkaalle miellyttävämpää eikä aiheudu turhaa ”tukistelua”.

Säännöllinen sokerointi kannattaa: Karvat kasvavat yleensä takaisin hitaammin, harvempina ja hennompina. Niiden poisto on siis kerta kerralta helpompaa ja nopeampaa!

Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää hikoilua (urheilu, sauna, auringonotto) seuraavan vuorokauden ajan. Ota tämä huomioon aikaa varatessasi, mikäli mahdollista.

SOKEROINTIHINNASTO:

Sokerointi pakarat muun sokeroinnin yhteydessä n. 15 min.   20,00€

Sokerointi käsivarret n. 30 min.   32,00€

Sokerointi ylähuuli  n. 15 min. 15,00€

Sokerointi sääret n. 40-60 min.    39,00€

Sokerointi reidet 30-40 min.   39,00€

Sokerointi koko jalat 70-90 min.   70,00€

Sokerointi kainalot n. 10-20 min. 25,00€

Sokerointi sääret + kainalot n. 60-70 min.   60,00€

Sokerointi sääret + kainalot + bikinit 90 min. 85,00€

Sokerointi koko jalat + kainalot n. 90-100 min.  90,00€

Sokerointi bikiniraja n. 20 min.  35,00€

Sokerointi bikini + sääret n. 60-70 min.   65,00€

Sokerointi bikini + kainalot n. 30-40 min.   50,00€

Sokerointi bikini + koko jalat 90-100 min. 90,00€

Sokerointi bikini + koko jalat + kainalot 100-120 min.  110,00€

Sokerointi miesten intiimialueet, ensikertalaiset ja yli 5 viikkoa edellisestä kerrasta; n. 45-60 min    75,00€

Sokerointi miesten intiimialueet, max. 5 viikkoa edellisestä kerrasta; n. 30-60 min  70,00€

Sokerointi Brassi (ensikertalaiset ja yli 5 vkoa edellisestä kerrasta) 30-60 min.   65,00€

Sokerointi Brassi (huolto, max. 5 vkoa edellisestä kerrasta) 30-60 min.    60,00€

Sokerointi Brassi + sääret 60-90 min.    90,00€

Sokerointi Brassi + koko jalat 100-120 min.  115,00€

Sokerointi Brassi + koko jalat + kainalot n.110-130 min. 130,00€

Mikäli sinulla on kysyttävää sokerointiin liittyen, laita viestiä p. 044 7540725.

 

 

Share This