050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Kehon ja mielen hoitokeskus BodyMind Center

Esittely

Olen toiminut hoitoalalla 1991 alkaen, ensin kuntohoitajana yli 10 v ja sitten osteopaattina 2000-luvun alkupuolelta alkaen.
Melko pian hoitoalalle valmistumisen jälkeen huomasin, että ihmiset haluavat ja tarvitsevat mahdollisimman kokonaisvaltaista hoitoa ja aloitinkin koko tähänastisen työuran kestäneen jatkuvan koulutuksen.

Olen valmistunut 90-luvun alkupuolella kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitajaksi/asiantuntijaksi, Lahdessa Interparxiksessa. Vuosittain olen hakenut alalle täydennyskoulutusta kursselta Helsingissä. Lisäksi olen kouluttautunut mm. shiatsuterapeutiksi, chi-kung-ohjaajaksi/terapeutiksi, koulutetuksi osteopaatiksi ja suggestioterapeutiksi. 2015 kesällä valmistuin Helsingissä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja työnohjaajaksi. 2015 syksyllä valmistuin Bristolin yliopistosta englannista  ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteriksi (Master of science in solution focused therapy).

Harrastukset ovat tulleet mukavalla tavalla työksi. Japanilaisia budolajeja olen harrastanut 30 vuotta ja ohjaankin mielelläni erilaisia itsepuolustuskursseja esim. naisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.
Olen harrastanut myös itämaista terveysliikuntaa 90-luvun alusta alkaen, mm. intialaista joogaa ja kiinalaista tai-chi-kungia. Ohjaan myös itämaisen terveysliikunnan ja itsehoidon kursseja.
Vuosien varrella olen saanut olla mukana kouluttamassa uusia akupunktiohoitajia, shiatsuterapeutteja ja tai-chi-kung ohjaajia Suomeen. Kysynnän mukaan olen valmis pitämään erilaisia hoitoalan koulutuksia/kursseja.

Tervetuloa hoitoon tai kouluttautumaan hoitoalalle!

Hoidot

Minulta saat apua; kehon ja mielen ongelmiin, esim. tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, kipuihin ja särkyihin, migreeniin sisäelinten toimintahäiriöihin esim. hengitystieongelmiin, ruoansulatuselimistön häiriöihin, stressiin ja sen eri ilmenemismuotoihin, ahdistus- ja paniikkihäiriöihin, masennukseen, tupakan, alkoholin ja huumeiden aiheuttamiin ongelmiin.  Tarjoan osteopatiaa myös lapsille.

Apua melkeinpä vaivaan kuin vaivaan, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi!

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma – to  klo 9.00 – 19.00 tai pe 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon  voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnasto

Hoitotoimenpide     60min.        80,00 €

Hoitotoimenpide     45min         70,00 €

Osteopatia             30min.       60,00 €

Psykoterapia:
Yksilöterapia          45min          88,60€
Yksilöterapia          90min        176,20€
Pari/perheterapia    60min        109,00€

 

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This