050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Kehon ja mielen hoitokeskus BodyMind Center
Hyvä asiakas. Palveluidemme käyttäjät ja -kuluttajat ovat tietysti aina olleet kuninkaita meille palveluiden tarjoajille. Nyt toivoisimmekin, että nyt te kuninkaat huolehtisitte omalta osaltanne siitä, että ette vaarantaisi meitä, jotka näitä palveluita teille tarjoamme. Otathan siis ystävällisesti huomioon koronavirusepidemian vuoksi seuraavaa: Tuntiessasi olosi nuhaiseksi, kuumeiseksi tai henkeäsi ahdistaa poikkeuksellisella tavalla, kärsit yskästä tai kurkkukivusta, olet ollut tekemisissä koronavirusepäillyn tai karanteenissa olleen kanssa viimeisen kahden viikon aikana, siirräthän näin ollen jo mahdollisesti varaamaasi aikaa tuonnemaksi.  Epäselvissä tilanteissa voit soittaa vastaanottoomme ark. klo 9-19 p. 050 516 9540   Tämä meidän kaikkien osapuolten parhaaksi

Sinfonia Oy

HUOM! Edellä mainitut rajoitukset eivät kuitenkaan koske psyko-terapia ja pari-/perheterapiavastaanottoa SKYPEN välityksellä, netin kautta, jonka välityksellä voimme tehdä turvallisesti ja täysin rajoituksetta, oli kyse terveestä, karanteenissa olevasta tai vaikkapa jo koronavirukseen sairastuneesta. Tarjoan psykoterapia vastaanotot, lähetteellä tai ilman, toistaiseksi vain ja ainoastaan etävastaaottoina SKYPELLÄ.

Esittely

Olen toiminut hoitoalalla 1991 alkaen, ensin kuntohoitajana yli 10 v ja sitten osteopaattina 2000-luvun alkupuolelta alkaen.
Melko pian hoitoalalle valmistumisen jälkeen huomasin, että ihmiset haluavat ja tarvitsevat mahdollisimman kokonaisvaltaista hoitoa ja aloitinkin koko tähänastisen työuran kestäneen jatkuvan koulutuksen.

Olen valmistunut 90-luvun alkupuolella kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitajaksi/asiantuntijaksi, Lahdessa Interparxiksessa. Vuosittain olen hakenut alalle täydennyskoulutusta kursselta Helsingissä. Lisäksi olen kouluttautunut mm. shiatsuterapeutiksi, chi-kung-ohjaajaksi/terapeutiksi, koulutetuksi osteopaatiksi ja suggestioterapeutiksi. 2015 kesällä valmistuin Helsingissä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja työnohjaajaksi. 2015 syksyllä valmistuin Bristolin yliopistosta englannista  ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteriksi (Master of science in solution focused therapy).

Harrastukset ovat tulleet mukavalla tavalla työksi. Japanilaisia budolajeja olen harrastanut 30 vuotta ja ohjaankin mielelläni erilaisia itsepuolustuskursseja esim. naisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.
Olen harrastanut myös itämaista terveysliikuntaa 90-luvun alusta alkaen, mm. intialaista joogaa ja kiinalaista tai-chi-kungia. Ohjaan myös itämaisen terveysliikunnan ja itsehoidon kursseja.
Vuosien varrella olen saanut olla mukana kouluttamassa uusia akupunktiohoitajia, shiatsuterapeutteja ja tai-chi-kung ohjaajia Suomeen. Kysynnän mukaan olen valmis pitämään erilaisia hoitoalan koulutuksia/kursseja.

Tervetuloa hoitoon tai kouluttautumaan hoitoalalle!

Hoidot

Minulta saat apua; kehon ja mielen ongelmiin, esim. tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, kipuihin ja särkyihin, migreeniin sisäelinten toimintahäiriöihin esim. hengitystieongelmiin, ruoansulatuselimistön häiriöihin, stressiin ja sen eri ilmenemismuotoihin, ahdistus- ja paniikkihäiriöihin, masennukseen, tupakan, alkoholin ja huumeiden aiheuttamiin ongelmiin.  Tarjoan osteopatiaa myös lapsille.

Apua melkeinpä vaivaan kuin vaivaan, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi!

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma – to  klo 9.00 – 19.00 tai pe 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon  voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnasto

Hoitotoimenpide     60min.        75,00 €
Osteopatia             30min.       58,00 €

Psykoterapia:
Yksilöterapia          45min          87,60€
Yksilöterapia          90min        175,20€
Pari/perheterapia    60min        108,00€

 

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This