050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Esittely

Sauli Siekkinen toimii Integroituneen lääketieteen hoitopalvelukeskus  Sinfonian lisäksi Helsingissä palvelukoti Sofian terapialääkärinä ja hoitaa Vantaan Steinerkoulun koululääkärin toimea, pitää yksityisvastaanottoa Helsingissä Kruunuhaan Antioksidanttiklinikalla, lääkärikeskus Sofianovassa sekä toimii työterveyslääkärinä Terveystalossa.

”Anna minun auttaa sinua pysymään terveenä”
Terveys on yksi elämän rikkauksista. Usein ymmärrämme sen vasta, kun menetämme sen. Olen itsekin kokenut tämän ja siksi haluan auttaa Sinua. Minua motivoi ohje: ”Mitä haluatte ihmisten tekevän teille, tehkää samoin heille”.

Haluan tarjota kiirettömän ilmapiirin ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan, missä sinut otetaan huomioon yksilönä ja lähimmäisenä. Tämän vuoksi olen aloittanut vastaanottoni myös Integroituneen lääketieteen hoitopalvelukeskus Sinfoniassa.

Lääkäriksi valmistuin 1997.  Olen myös perehtynyt akupunktioon ja kiinalaiseen sekä antroposofiseen lääketieteeseen.

Minut motivoi lääkäriksi halu auttaa ja kuunnella ihmistä – lähestyä kokonaisvaltaisesti. Koska mielestäni elämä on suurempi mysteeri kuin miksi materialistinen tiede sen ymmärtää, en ole rajoittunut vain koululääketieteen keinoihin, vaan käytän myös muita lähestymistapoja. En näe eri hoitomuotojen välillä ristiriitaa, vaan teosofisen maailmankatsomukseni mukaisesti sijoitan ne eri tasoille. Näin haluan tarjota sinulle syvemmän tien itsesi ymmärtämiseen ja terveytesi ylläpitämiseen. Yhdessä keskustelemalla löydämme sinulle sopivat lähestymistavat tervehtymisprosessisi tukemiseen.

Olen suorittamassa kivunhoidon erityispätevöitymistä. Erityisosaamisena minulla on akupunktiohoito ja kroonisen kivun lääkehoito sekä fysiatriset vaivat kuten jänteiden ja kiinnittymiskohtien kiputilat (tendiniitit ja entesopatiat), fibromyalgia, niska-hartiaseudun vaivat ja alaselkäkivut.

Vastaanotto perustuu vuorovaikutukseen ja keskusteluun. Huomaathan, että meillä ei ole perinteisen lääkärikeskuksen tutkimusvälineistöä. Kaikki laboratoriotutkimukset sitä vastoin saamme tilattua yhteistyökumppaniltamme.

Hoidot

  • Lääkärin toimenkuvaan sisältyvät vastaanotot
  • Ajokorttitodistukset
  • Antroposofinen lääketiede
  • Perinteinen kiinalainen lääketiede

Antroposofinen lääketiede
Antroposofinen lääketiede on systeemi yksilöllisesti ja laadukkaasti toteutettavaa integratiivista (kokonaisvaltaista) lääketiedettä. Se on esimerkki hyvin toteutetusta länsimaisesta lääketieteestä, joka perustuu vankasti perinteiseen lääketieteeseen, jonka antamaan näkemykseen se integroi diagnoosin ja hoidon osalta psyykkisen-, emotionaalisen- ja henkisen ulottuvuuden.
Se perustuu nykyistä laajempaan ihmiskuvaan, joka näkee ihmisen erilaisten luonnonvoimien kokonaisuutena. Ruumiin ja mielen lisäksi ihmisessä vaikuttaa elämänvoima, ja siihen liittyviä ominaisuuksia kutsutaan eteerisiksi.
Antroposofien lääketieteen ovat kehittäneet itävaltalaiset lääkärit Rudolf Steiner ja Ida Wegman1900-luvun alussa.
Euroopassa toimii yli tuhat antroposofien lääketieteen lääkäriä, useita klinikoita ja terapiakeskuksia.Sitä harjoitetaan nykyään yli 65 maassa. Hoitomuodon piirissä käytettäviä luonnonlääkkeitä on n. 3000 ja niiden käyttäjiä maailmalla arviolta 9 miljoonaa.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon,  voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnasto

Erikoislääkärin vastaanotto, klassinen homeopatia, perinteinen kiinalainen lääketiede, akupunktio, antroposofinen lääketiede.

Ensikäynti         45 min       137,00 €
Jatkokäynti         30 min        97,00 €
Ajokorttitodistukset 30 min    102,00 €

Vastaanottomaksusta saa KELA-korvauksen. (Paitsi ajokorttitodistus)

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This