050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Hyvä asiakas. Palveluidemme käyttäjät ja -kuluttajat ovat tietysti aina olleet kuninkaita meille palveluiden tarjoajille. Nyt toivoisimmekin, että nyt te kuninkaat huolehtisitte omalta osaltanne siitä, että ette vaarantaisi meitä, jotka näitä palveluita teille tarjoamme. Otathan siis ystävällisesti huomioon koronavirusepidemian vuoksi seuraavaa.ÄLÄ TULE VASTAANOTOLLE JOS:Tunnet olosi nuhaiseksi, kuumeiseksi tai henkeäsi ahdistaa poikkeuksellisella tavalla. Kärsit yskästä tai kurkkukivusta. Olet ollut tekemisissä koronavirusepäillyn tai karanteenissa olleen kanssa viimeisen kahden viikon aikana.

Epäselvissä tilanteissa voit soittaa vastaanottoomme ark. klo 9-19 p. 050 516 9540
 
Tämä meidän kaikkien osapuolten parhaaksi.
HUOM! Edellä mainitut rajoitukset eivät kuitenkaan koske etävastaanottoa, netin kautta, jonka välityksellä vastaanottoa voi tehdä turvallisesti ja täysin rajoituksetta, oli kyse terveestä, karanteenissa olevasta tai vaikkapa jo koronavirukseen sairastuneesta.

Olen tehnyt etävastaanottoja viikoittain jo muutaman vuoden ajan, joten menetelmä on hyvin toimivaksi todettu ja testattu.

SUOSITTELEN!

Hypnoosia etätoimenpiteenä

Esittely

Saamieni tietojen mukaan olen nykyään yksi ainoista täysammattimaisesti, alalla toimivista hypnoterapeuteista koko Suomessa. Arvostan ammattiani ja koen olevani kutsumusammatissani, saadessani auttaa lähimmäistä ongelmissaan. Työtäni hypnoosin parissa olen tehnyt vuodesta 1985 alkaen ja takana yli 30 000 istuntoa.
Haluan tehdä työtäni persoonalliseen jäljittelemättömään tapaani. Joudun usein kyseenalaistamaan monia aiemmin itsestään selvinä pidettyjä periaatteita erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tämä siksi, että jokainen ihminen on erilainen ja oma yksilönsä, eikä sama kaava toimi näin jokaiseen, vaan jokainen istunto on muodostettava kunkin hoidettavan tarpeiden mukaan.

Käytän työssäni perustana klassista hypnoosia, seuraan ohessa aina myös alan viimeisimpiä ja kehittyneimpiä menetelmiä, käyttäen niistä luomiani sovellutuksia työssäni. Näin ne vastaavat erinomaisesti nykyajan ihmisen tarpeisiin. Joistakin hoitomalleistani on näin tuntunut asiakkaiden mielissä muodostuneen jo tavaramerkkejä, joiden vuoksi luokseni tullaan.

Istunnoissa asiakas saa nauttia luonani kiireetömästä ja avoimen välittömästä keskusteluilmapiiristä, voiden varautua myös huumorin sävyttämiin keskusteluihin kanssani, joissa asiakas voi tuntea kuitenkin, että hänen ongelmansa otetaan vakavasti, oikeasti kuunnellaan ja hänestä välitetään ongelmiensa keskellä.

Olen erityisen kiitollinen asiakkailta tulevista palauttesta, joihin voit halutessasi tutustua tästä ASIAKASPALAUTTEITA

Hoidot:

  • Hypnoosihoidot
  • rentoutushoidot
  • NLP-terapia
  • psyykkinen valmennus

Hoitokohteita:

Pääset klikkaamalla lukemaan aiheesta tarkempaa tietoa (avautuvat omina sivuina):

* Konsultaatio: Ei ole pakollinen tai välttämätön, MUTTA jos hypnoosin toimivuus tai toimimattomuus omalla kohdalla arveluttaa tai hypnoosi itsessään tuntuu pelottavalta, voi varata itselleen noin 45 minuuttia kestävän ilmaisen konsultaatioajan. Konsultaatioistunnossa tutustutaan keskustelun kautta hypnoosiin ja ko. terapian toimintaperiaatteisiin. Tehdään hypnoosiherkkyyttä mittaavat testit. joista asiakkaan hypnoosiherkkyys on selkeästi ja helposti asiakkaankin todennettavissa. Tapaamisessa keskustellaan myös, soveltuuko asiakkaan ongelma ylipäätään hypnoosilla hoidettavaksi.

KONSULTAATIOT tehdään toistaiseksi vain etävastaanottoina, koronavirusepidemian vuoksi. Tällöin alla mainittua hypnoosiherkkyysmittausta ei tietenkään voida suorittaa, mutta keskustelun avulla selvitetään voiko asiakkaan ongelmaa käsitellä kaiken kaikkiaan hypnoosin avulla.
Konsultaatio etävastaanottona

Lue myös www.hypnoosikeskus.fi

Ajanvaraus:

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Suoran nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, haluamaasi hoitoon, voit  tehdä alla olevasta hinnastosta klikkaamalla suoraan hoitonimikettä, johon haluat ajan varata.

Hinnasto:

Hypnoosihoito etätoimenpiteenä SKYPE:ä käyttäen 60-90 min.           98,00 euroa (SUOSITUS)
Konsultaatio etätoimenpiteenä (DUO) 45 min.                                        0,00 euroa (SUOSITUS)
Konsultaatio etätoimenpiteenä (SKYPE) 45 min.                                     0,00 euroa (SUOSITUS)
Hoitotoimenpidekäynti  60-90 min                                                      98,00 euroa
Konsultaatio           n.45 min.                                                               0,00 euroa
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun