050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Esittely

Saamieni tietojen mukaan olen nykyään yksi ainoista täysammattimaisesti, alalla toimivista hypnoterapeuteista koko Suomessa. Arvostan ammattiani ja koen olevani kutsumusammatissani, saadessani auttaa lähimmäistä ongelmissaan. Takana yli 32 000 istuntoa.
Teen työtäni persoonalliseen jäljittelemättömään tapaani. Joudun usein kyseenalaistamaan monia aiemmin itsestään selvinä pidettyjä periaatteita erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tämä siksi, että jokainen ihminen on erilainen ja oma yksilönsä, eikä sama kaava toimi näin kaikkiin tapauksiin, vaan jokainen istunto on muodostettava kunkin hoidettavan tarpeiden mukaan.

Käytän työssäni perustana klassista hypnoosia, seuraan ohessa aina myös alan viimeisimpiä ja kehittyneimpiä menetelmiä, käyttäen niistä luomiani sovellutuksia työssäni. Näin ne vastaavat erinomaisesti nykyajan ihmisen tarpeisiin. Joistakin hoitomalleistani on näin tuntunut asiakkaiden mielissä muodostuneen jo tavaramerkkejä, joiden vuoksi luokseni tullaan.

Istunnoissa tarjoan asiakkaalle kiireetömän ja avoimen välittömän keskusteluilmapiirin, joissa hän voi tuntea, että hänen ongelmansa otetaan vakavasti, oikeasti kuunnellaan ja hänestä välitetään ongelmiensa keskellä.

Otan vastaan asiakkaita ihan henkilökohtaisesti vastaanotollani, mutta tarjoan myös internetin välityksellä etävastaanottoja,  joita olen tehnyt jo muutamien vuosien ajan, kaikkialle suomeen, ulkomaita myöden. Menetelmä on hyvin toimivaksi todettu ja testattu. Eritoten pitkämatkalaiset, kuten Helsinki – Lahti -Turku akselilta kuten myös Oulu – Rovaniemi – Sodankylä – Ivalo -alueelta olevat asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä etävastaanottoihin, säästyvän ajan ja matkakustannusten ansiosta.

SUOSITTELEN!

Hypnoosia etätoimenpiteenä

Olen erityisen kiitollinen asiakkailta tulevista palauttesta, joihin voit halutessasi tutustua tästä  ASIAKASPALAUTTEITA

Hoidot:

  • Hypnoosihoidot
  • rentoutushoidot
  • NLP-terapia
  • psyykkinen valmennus

En hoida kuitenkaan psykiatrian alaisuuteen ja toimialaan kuuluvia sairauksia. Kimmo Peltola Psykoterapeutti (YET) ylempi erityistaso, Ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri (Master of science in solution focused therapy (UWE- Bristol, UK). hoitaa meillä nämä ongelmat.

Hoitokohteita:

Pääset klikkaamalla lukemaan aiheesta tarkempaa tietoa (avautuvat omina sivuina):

* Konsultaatio: Ei ole pakollinen tai välttämätön, MUTTA jos hypnoosin toimivuus tai toimimattomuus omalla kohdalla arveluttaa tai hypnoosi itsessään tuntuu pelottavalta, voi varata itselleen noin 45 minuuttia kestävän ilmaisen konsultaatioajan.
– voit soittaa minulle, varaamanasi ajankohtana p. 0458834552
– tai varata DUO- tai SKYPE -yhteydellä toteutettavan yhteyden.

Konsultaatiossa tutustutaan keskustelun kautta hypnoosiin ja ko. terapian toimintaperiaatteisiin,  keskustellaan myös, soveltuuko asiakkaan ongelma ylipäätään hypnoosilla hoidettavaksi.

KONSULTAATIOT tehdään toistaiseksi vain puhelimitse tai etävastaanottoina, koronavirusepidemian vuoksi.

Lue myös www.hypnoosikeskus.fi

Ajanvaraus:

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Suoran nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, haluamaasi hoitoon, voit  tehdä alla olevasta hinnastosta klikkaamalla suoraan hoitonimikettä, johon haluat ajan varata.

Hinnasto:

Hypnoosihoito etätoimenpiteenä SKYPE:ä käyttäen 60-90 min.           98,00 €
Hypnoosihoito etätoimenpiteenä MEET:iä käyttäen 60-90 min.            98,00 €
Hypnoosihoito etätoimenpiteenä TEAMS:ia käyttäen 60-90 min.          98,00 €
Konsultaatio etätoimenpiteenä (DUO) 45 min.                                        0,00 €
Konsultaatio etätoimenpiteenä (SKYPE) 45 min.                                     0,00 €
Konsultaatio puhelimitse 45 min.                                                             0,00 €
Hoitotoimenpidekäynti  60-90 min                                                        98,00 €
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun
Share This