050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Esittely

Saamieni tietojen mukaan olen nykyään yksi ainoista täysammattimaisesti, alalla toimivista hypnoterapeuteista koko Suomessa. Arvostan ammattiani ja koen olevani kutsumusammatissani, saadessani auttaa lähimmäistä ongelmissaan. Työtäni hypnoosin parissa olen tehnyt vuodesta 1985 alkaen ja takana yli 30 000 istuntoa.
Haluan tehdä työtäni persoonalliseen jäljittelemättömään tapaani. Joudun usein kyseenalaistamaan monia aiemmin itsestään selvinä pidettyjä periaatteita erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tämä siksi, että jokainen ihminen on erilainen ja oma yksilönsä, eikä sama kaava toimi näin jokaiseen, vaan jokainen istunto on muodostettava kunkin hoidettavan tarpeiden mukaan.

Käytän työssäni perustana klassista hypnoosia, seuraan ohessa aina myös alan viimeisimpiä ja kehittyneimpiä menetelmiä, käyttäen niistä luomiani sovellutuksia työssäni. Näin ne vastaavat erinomaisesti nykyajan ihmisen tarpeisiin. Joistakin hoitomalleistani on näin tuntunut asiakkaiden mielissä muodostuneen jo tavaramerkkejä, joiden vuoksi luokseni tullaan.

Istunnoissa asiakas saa nauttia luonani kiireetömästä ja avoimen välittömästä keskusteluilmapiiristä, voiden varautua myös huumorin sävyttämiin keskusteluihin kanssani, joissa asiakas voi tuntea kuitenkin, että hänen ongelmansa otetaan vakavasti, oikeasti kuunnellaan ja hänestä välitetään ongelmiensa keskellä.

Olen erityisen kiitollinen asiakkailta tulevista palauttesta, joihin voit halutessasi tutustua tästä linkistä ASIAKASPALAUTTEITA

Hoidot:

  • Hypnoosihoidot (myös internetin välityksellä (Skype), suoraan kotiin. Lue tarkemmat ohjeet täältä
  • rentoutushoidot
  • NLP-terapia
  • psyykkinen valmennus

Hoitokohteita:

Pääset klikkaamalla lukemaan aiheesta tarkempaa tietoa (avautuvat omina sivuina):

* Konsultaatio: Konsultaatiokäynti ei ole pakollinen tai välttämätön, MUTTA jos hypnoosin toimivuus tai toimimattomuus omalla kohdalla arveluttaa tai hypnoosi itsessään tuntuu pelottavalta, voi varata itselleen noin 30 minuuttia kestävän konsultaatioistunnon. Konsultaatioistunnossa tutustutaan keskustelun kautta hypnoosiin ja ko. terapian toimintaperiaatteisiin. Tehdään hypnoosiherkkyyttä mittaavat testit. joista asiakkaan hypnoosiherkkyys on selkeästi ja helposti asiakkaankin todennettavissa. Tapaamisessa keskustellaan myös, soveltuuko asiakkaan ongelma ylipäätään hypnoosilla hoidettavaksi.

Lue myös www.hypnoosikeskus.fi

Ajanvaraus:

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma-to klo 9.00 – 19.00  ja pe klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, haluamaasi hoitoon, voit  tehdä TÄSTÄ

Hinnasto:

Hoitotoimenpidekäynti  60-90 min     98,00 euroa
Hoitotoimenpide SKYPEn kautta        98,00 euroa
Konsultaatiokäynti     n.30min.           23,00 euroa
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun