050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

TYKY-toimintapäivä

Tule viettämään erilainen tyky-päivä työyhteisösi kanssa Sinfoniaan. Räätälöimme teille oman näköisen paketin toiveidenne mukaan.

Tarjoamme noin 80 erilaista hoitovaihtoehtoa ja vajaat 30 eri hoitoalan ammattilaista takaavat että jokaiselle löytyy tarvittava ja mieluisa tapa kohentaa oloaan ja työssä jaksamista.

Hoitajamme antavat asiantuntija tietoa esim. ravinnosta, terveydestä ja itsehoidosta.

Meiltä löytyy niin työnohjaukseen kuin elämänhallintaan liittyviä luentoja.

TYKY-ryhmien tilaukset

Räätälöimme TYKY päiviä tarpeidenne mukaan. Yritysten ja erilaisten yhteisöjen henkilökunnille / jäsenille. Olemme kiinnostuneet totettamaan TYKY-päivän Sinfonian puitteissa ja haluamme lisätietoja tarjonnastanne:

  Tyky-päivän voimme suunnitella työpäivänne yhteyteen, niin että jokainen voi käydä sopivaksi katsomallaan ajalla tai voitte tulla Sinfoniaan ryhmänä esim. työpäivän aikana tai illalla ja voimme järjestää tyky-päivänne myös lauantaiksi.

  Pienimuotoinen tarjoilu on myös mahdollista (kahvi/tee ja leivonnainen tai suolapala).

  Yksilöhoidot tapahtuvat hoitohuoneessa yksilöllisesti aikataulun mukaan ja päivän aluksi tai lopuksi voimme järjestää yhteisen rentoutuksen tai luennon.

  Tyky-tarjontaamme jo käyttäneet ryhmät ja yritykset ovat olleet erittäin positiivisesti yllättyneitä ja tyytyväisiä saamiinsa hoitoihin ja ovat kiittäneet tilojamme tähän tarkoitukseen sopiviksi ja viihtyisiksi. Palaute hoidoista on antanut meille uskoa siihen että hoitajamme ovat ammattilaisia ja ovat saaneet muutosta aikaan työpaikalla sekä henkiseen että fyysiseen jaksamiseen.

  Hoidot ovat ylittäneet heidän odotuksensa, ja ovat saaneet apua erilaisiin ongelmiin ja työperäisiin vaivoihin, ja tämän yhden tutustumisen perusteella heistä on tullut asiakkaitamme, ovat suositelleet monille muillekin lääkkeettömiä, ihmistä kokonaisvaltaisesti huomioivia hoitojamme.

  Kokeile jo monille muille koetuille tyky-päivä ohjelmille Sinfonian tarjoamaa monipuolista vaihtoehtoa ja pyydä meitä räätälöimään ryhmällesi sopiva ohjelma ja tarjous hinnoista, teemme sen mielellämme.

  Soitto tai sähköpostikysely ajanvaraukseemme Päiville, niin lähdetään siitä kehittelemään yhteistyötä

  Ajattelemme ja toimimme Sinfoniassa sinun hyvinvointisi parhaaksi.

  Yhteyshenkilöt

  Päivi Ikola
  markkinointi
  p. 050 516 9540
  info@sinfoniaoy.fi

  Share This