050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yrittäjäksi Sinfoniaan

Sinfonia tarjoaa toimintaympäristön oman toiminimen omaaville, hoitoalan yrittäjille ja lääkäreille..

Sinfonia sopii vanhemmille vakiintuneen asiakaskunnan jo omaaville hoitoalan yrittäjille, jotka haluavat alentaa toiminnastaan aiheutuvia kustannuksia ja haluavat siirtyä aiempaa keskeisemmälle paikalle, asianmukaisempiin, asiakasvetoisempiin sekä entistä asiakasystävällisempiin tiloihin.

Sinfonia sopii myös erinomaisesti uusille, vasta hoitotyönsä aloittamista suunnitteleville hoitoalan yrittäjille, jotka haluavat päästä mahdollisimman vaivattomasti, pienin kustannuksin ja nopeasti aloittamaan toimintansa.

Sinfoniassa hoitotyötään tekevät, toimivat itsenäisinä yrittäjinä oman toiminimensä alla, oman identiteettinsä säilyttäen, niin mainonnassaan kuin toimintamalleissaan. Tarjolla on sekä hoitotiloja vakituiseen käyttöön yrittäjälle, jotka haluavat toteuttaa liiketoimintaansa kokopäivätoimisesti Sinfonian katon alla, sekä ns. “vierailevalle hoitajalle” valmiiksi varusteltuja huoneita vaikkapa tunniksi tai päiväksi kerrallaan.

Huoneita on valmiiksi kalustettuina erilaisiin tarpeisiin, mutta etenkin kokopäivätoimiseksi tilaksi itselleen vuokranneet yrittäjät voivat kalustaa tilansa mielensä mukaisesti omilla kalusteillaan.

Jos koet Sinfonian arvojen ja eettisyyden vastaavan omiasi, olet tervetullut!

VINKKI! Yhden tai vaikkapa useammankin kolleganne kanssa hoitotilan Sinfoniasta yhteisesti vuokraten, kustannukset jäävät todella minimaalisiksi.

Uusien hoitajayrittäjien rekrytointi

Uudeksi yrittäjäksi Sinfoniaan? Haluatko liittyä osaksi osaavaa tiimiämme? Haluaisimme kuitenkin saada ensin tietää, kuka tänne oikein on tulossa, joten täytäthän lomakkeen huolella.

  Sinfonian idea

  Asiakkaan näkökulmasta katsoen Sinfonian ideana on tarjota keskitetysti erilaisia hoitomuotoja asiakkaille helposti saavutettavina.

  Keskeinen sijaintimme Etelä-Pohjanmaan ”pääkaupunkina” mahdollistaa palveluiden vaivattoman saatavuuden maakunnan asiakkaille laajemminkin. Joidenkin laskelmien mukaan Seinäjoen palveluita käyttää n. 280 000 asiakasta.

  Toimipaikkamme sijaitessa Seinäjoella vilkkaan rautatien risteysasemalla, jossa myös linja-autoasema. Hyvien junayhteyksien ansiosta päivittäiset asiakkaamme käyvät keskuksessamme jopa n. 400 km:n säteeltä. (Suurin ansio pitkämatkalaisten käynteihin Sinfoniassa perustuu kuitenkin hoitajistomme huippuosaamiseen).

  Hoitajayrittäjän näkökulmasta katsoen, Sinfonia tarjoaa tasokkaita ajanmukaisia hoitotiloja ja ajanvarauspalveluita ammattitaitoisille hoitoalanyrittäjille, hoitoalan yrittäjäksi ryhtyville sekä yleiseurooppalaisittain toimiville lääkäreille, jotka tekevät työtään WHO:n suositusten mukaisesti, eli edistää tarvittaessa sekä tarjoajien, että asiakkaiden kannalta järkevää, perinteisen – täydentävän -vaihtoehtoisen lääketieteen käyttöä, jos mahdollista. Hyvien junayhteyksien ansiosta kaukaisimmat hoitajayrittäjät ovat tulleet Sinfoniaan Helsingistä, Hämeenlinnasta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä ja Oulusta, parhaimmillaan jopa pari kertaa viikossa, pitämään vastaanottojaan.

  Mitä Sinfonian tarjoama paketti hoitoalan yrittäjälle pitää sisällään?

  • ajanvarauspalvelun, asiakkuuksienhallinnan ja asiakkaiden laskutuksen (ark. klo 9.00-19.00) virkailijamme toimesta.
  • suoran ajanvarauksen asiakkaille internetin kautta 24 h vuorokaudessa, kaikkina viikonpäivinä
  • kaikki pankki- ja luottokortit sekä yleisimmät TYKY- ja liikuntasetelit käyvät, yrittäjän asiakkaiden maksaessa.
  • ajanmukaiset ja viihtyisät odotustilat asiakkaille
  • hoitohuoneen peruskalustettuna ja tarvittaessa hoitopöydällä
  • internetyhteydet
  • INVA -WC, -hissi ja -pysäköinnin INVA-asiakkaille
  • viihtyisät taukotilat hoitajille, keittomahdollisuuksin, ym. varustein.
  • viihtyisä taustamusiikki yleistiloissa.
  • oman hoitotyön yhteydessä radion tai oman musiikin soittoon liittyvät tekijänoikeusmaksut (Gramex / Teosto) hoidettu Sinfonian toimesta.
  • ilmaisen / itsepalvelupesulan hoitotyössään käyttämille pyyhkeille ym.
  • kahvio
  • luontaistuotemyymälä
  • hoitotarvikkeiden tukkuostomahdollisuus
  • omien tuotteiden myyntimahdollisuus Sinfonian myymälän kautta, jolloin tuotteet myynnissä ark. 9-19, Sinfonian toimesta.
  • edullisen yhteismainontaan osallistumisen
  • internet-markkinointia
  • apua esim. Facebook-mainonnan tekoon
  • mainossuunnittelua / -opastusta
  • luentosalin (40-60 henk.) käyttömahdollisuus. (varusteluna videotykki, piirtoheitin, fläppi ym.)
  • koulutusta / opastusta
  • keskeisen sijainnin
  • hyvän imagon
  • hyvän ryhmähengen
  • halutessaan myös täyden työrauhan tehdä yksin omaa työtään
  • ryhmätuen ym.

  Miksi Sinfoniaan kannattaa tulla työskentelemään ja mitä tämä maksaa?

  Me täällä Sinfoniassa uskomme voivamme tarjota teille erittäin kilpailukykyisen ratkaisun toimipisteellesi.

  Kertaluonteinen starttimaksu 140€. Ellette halua toimia kokopäivätoimisesti Sinfoniassa, voitte käydä tekemässä hoitoja myös vain tietyinä päivinä tai iltoina, perusmaksu on 37€ / kk. Tällä hinnalla käytössänne ovat kaikki edellä luetellut palvelut. Eli esimerkiksi ajanvaraus toimii myös sellaisina päivinä puolestanne, kun ette itse ole edes paikalla. Asiakastapahtumista veloitetaan erikseen, maksatte siis vain asiakastapahtumienne mukaan. Yksinkertaisen laskelman mukaan kustannukset ovat tällä hetkellä (2021) n. 15€ / hoidettu asiakas, jonka hoitaja maksaa Sinfonialle työskentelystään Sinfoniassa. Tämä 15€ pitää sisällään siis jo tuon 37€:n kk-maksun, osan mainontaa, ajanvaraus- ja laskustuspalvelun, Teostomaksut ym. ym. mitä ed. olevassa listassa on ilmoitettu Sinfonian tarjoavan.

  Väitämme, että tarjoamillamme hinnoilla ette saa vuokrattua kaupungin keskeisimmältä paikalta edes puolta pienempiä huonetiloja. Lisäksi joutuisitte kustantamaan itse kaiken nuo edellä mainitut välttämättömät asiat, jotka siis kuuluvat Sinfonian tarjoamaan pakettiin automaattisesti.

  Edullinen hintatasomme perustuu kuitenkin selkeisiin laskelmiin ja yhdessä kustannusten jakautumiseen.

  Eikä pelkästään raha ja edullisuus… Lisää aiheesta: Eeva-Liisan tarina

  Eeva-Liisan kokemuksia

  Eeva-Liisa Rissa dipl. vyöhyketerapeutti

  Hei, olen Eeva-Liisa Rissa Töysän Tuurista. Kuljen Sinfoniassa kolmena päivänä viikosta, loput kaksi päivää, joskus kolmekin, työskentelen sitten kotona Tuurissa. Olen tehnyt hoitotyötäni yksin puurtaen jo vuosia.

  Olen ollut todella tyytyväinen tekemääni ratkaisuun siirtyä muutamaksi päiväksi tekemään töitä yhteisöön, jossa minulla työkavereita ja keskitetty ajanvaraus. Minun ei tarvitse vastata puhelimeen kesken hoitotyön. Sinfonia on tarjonnut minulle myös ylivoimaisesti kaikkein edullisimman sekä palveluiltaan ehdottomasti monipuolisimman vaihtoehdon oman toimipisteen pitopaikkana. Etenkin talon tarjoama ajanvarauspalvelu ja asiakkaiden laskutus puolestani, ovat minulle sellaista ylellisyyttä, jota ilman en voisi enää ajatella toimivani.

  Erityisesti naisena minua ilahduttaa se, ettei minun tarvitse siivota yleisiä tiloja ja huolehtia pyykkihuollosta. Tosin joskus pyykkihuoneessa käydessäni täytän koneen, tai laitan pyykit kuivumaan, ellei sitä joku muu ole ehtinyt tehdä. On niin mukava ottaa kaapista puhtaat siististi viikatut pyyheliinat käyttöön. Huoltotilassa on myös silityslauta, -rauta, prässi ja kuivausrumpu käytössämme talon puolesta.

  Vähäinen ei ole myöskään se lämminhenkisyys joka huokuu jo ovesta sisään astuessa. Uskon, että monessakaan työpaikassa ei paikan henki toivota aamuisin niin lämpimästi tervetulleeksi työpaikalle. Hymyt ovat herkässä kaikilla ja se tarttuu varmasti itse kunkin töihin tulijan kasvoille. Täällä Sinfoniassa on erittäin hyvä ryhmähenki, joka on aistittavissa lämpimänä ja mukavana tunnelmana ja siitä, että täällä viihtyvät kaikki.

  Yksi hieno asia täällä on myös se, että on mahdollisuus päästä mukaan päättämään Sinfonian konseptin sisällöstä, vaikuttamaan siis tämän oman työpaikkansa asioista. Lisäksi tämä mahdollisuus päästä jopa osaomistajaksi.

  Noina parina päivänä viikosta, jonka vielä työskentelen, yksin Tuurin vastaanotollani, koen jo ikävöiväni työkavereita ja Sinfonian ilmapiiriä työympäristönä. Paluuta pelkkään yksin työskentelyyn en ole enää edes harkinnut. Omalta osaltani en voi kuin toivottaa uudet tulevat hoitajat tervetulleiksi joukkoomme.

  Eeva-Liisa Rissa dipl. vyöhyketerapeutti

  Lisätietoja Sinfoniaan yrittäjäksi tulemiseen antaa

  Päivi Ikola Info
  Sirpa Lehtimäki Info
  p. 050 516 9540
  info@sinfoniaoy.fi

  Kari Tuomaala
  Yhtiön hallituksen puheenjohtaja
  p. 050 516 9540
  kari.tuomaala@sinfoniaoy.fi

  Share This