050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Intialainen Ayurveda pohjautuu tietoon ja taitoon, jota on harjoitettu Intiassa jo tuhansia vuosia. Ayurveda näkee ihmisen kokonaisuutena.
Ayurvedan mukaan kehossa on kolme elementtiä,joilla kaikilla on omat erikoisominaisuutensa.
Vata – ilma + eetteri
Pitta – tuli + vesi
Kapha – vesi + maa

Ayurveda hoidossa tähdätään kehon tasapainoon. Ayurvedan mukaan keho oireilee ja sairastuu, jos keho on vääränlaiseen ruuan tai hoidon takia epätasapainossa. Ayurvedan tavoitteena on täydellinen terveys, joka saavutetaan kun keho, mieli ja tietoisuus ovat tasapainossa.
ihminen on terve kun kaikki doshat ovat tasapainossa. Mm liiallinen tuli aiheuttaa närästystä ja liiallinen ilma stressiä

Ayurvedinen hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hieronnassa käsitellään kehon marmoja eli energiapisteitä erilaisin paineluin ja sivelyin. Tämä vapauttaa energiavirtausta kehossa ja laukaisee lihasjännityksiä tehokkaasti. Marmoja käsitellään sekä kevyillä paineluilla että syvillä ja napakoilla paineluilla. Marmat ovat kehon eri kudosten risteyskohtia. Marmojen kohdalla kulkevat lihasten kiinnityskohdat, isot verisuonet sekä hermoradat. Marmojen käsittely vaikuttaa eri kudosten kautta laajalle kehoon kokonaisvaltaisesti ja rentouttavasti. Marmojen painelun lisäksi lihaksia hierotaan laajoin lämmittävin ottein. Hieronnassa käytettävä aromaterapeuttinen ja luontainen öljy valitaan tukemaan hoitoa.
Yrttinyyttihierinta- hoidon erikoisuus on öljyssä lämmitetty yrttinyytti joka tehostaa kehon puhdistamista ja energisoi sekä rentouttaa-
Ayurveda hoidon vaikutukset
– pehmittää ihoa
– virkistää verenkiertoa
– edistää ruuansulatusta
– vahvistaa lihaksia
– uudistaa koko kehoa
– stimuloi marma energiapisteitä
– auttaa elämänvoimaa virtaamaan
– hemmottelee ja rentouttaa

Päähieronta
– avaa päänalueen lukkiutumia
– poistaa jännitystiloja
– helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä
– lisää mielen selkeyttä
– rauhoittaa ja auttaa keskittymään
– auttaa näkökykynsä, kuuloa ja hajuaistia
– on hyvä vaihtoehto perinteiselle kasvohoidolle
– hemmottelee

 

Share This