050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

eLaser edustaa tehokasta elõs-teknologiaa, bipolaarisen radiofrekvenssin ja korkeatehoisen diodilaserin yhdistelmää.

  • Ihon kiinteytys -rypyt, juonteet ym.
  • pysyvä ihokarvojen poisto
  • jalkojen pinnalliset verisuoniongelmat
Ihon kiinteytys, rypyt ja juonteet

Pinnalliset, hienot rypyt sekä syvemmät rypyt -kaikki samalla hoitokerralla. RF aaltojen ja diodisäteiden leikkauspisteessä syntyy kontrolloitu kohdennettu energia 1,5-2,5 mm syvyydessä, juuri siellä, missä kollageeni stimulaatio tapahtuu. Ihoon väri kirkastuu, juonteet ja rypyt täyttyvät ja iho kiinteytyy. Soveltuu hyvin myös aknen ja muiden arpien jättämien ihon epätasaisuuksien sekä suurentuneiden ihohuokosten hoitoon.

Ihokarvojen poisto

eLaser mahdollistaa korkeamman selektiivisen lämpö- ja valoenergian kohdentamisen hiustuppeen ja juureen, ympäröivää kudosta suojaten. eLserilla voidaan poistaa pysyvästi tummia tai vaaleita ihokarvoja kaikilla ihotyypeillä, myös ruskettuneella iholla. Täydellinen laajojen alueiden ihokarvojen poistossa, kuten miesten selän tai naisten säärien hoidossa.

Verisuonten häivytys

Kasvojen alueella esiintyvät pienet punertavat ja siniset pinnalliset verisuonet koaguloituvat näkymättömiksi jopa ensimäisellä hoitokerralla. eLaser on täydellinen myös kehittyneimmille verisuonivammoille jalkojen alueella ja pienemmille vastustuskykyisille suonille, mukaan lukien hienot teleangiektasiat. elõs-teknologian ainutlaatuinen kosketusjäähdytys pitää ympäröivän kudoksen viileänä lisäten hoidon mukavuutta ja turvallisuutta. Hoidon toipumisaikoja ei tarvita.

Share This