050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Mietitkö tatuoinnin poistamista / vaalentamista?

Tatuoinnin poiston ENSIKÄYNTI edellyttää konsultaatiokäyntiä lääkärimme luona, ennen laserprosessin aloitusta. Tämä konsultaatiokäynti lääkärillämme kestää n. 15 min. ja on asiakkalle maksuton. aikaa konsultaatioon voi varata vain puhelimitse ajanvarauksestamme ma-  to, klo 9.00 – 19.00  ja pe 9.00 – 17.00 p. 050 516 9540.

Samana päivänä pääset jo laserointiin, aika lääkärille sekä toimenpiteeseen varataan erikseen, mutta onnistuu samalla puhelulla. Usein olemme asiakkaiden kanssa yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla jo ennen lääkärin konsultaatiokäyntiä. Sähköpostilla lähetetty valokuva tatuoinnista auttaa meitä tekemään henkilökohtaisen arvion.

Olemme tehneet laserointeja jo vuosia ja ymmärryksemme prosessiin perustuu karttuneeseen tietotaitoon. Tatuoinnin laserointi on herkkä ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä vaativa laji. Tietty tulos yhdellä ihmisellä ei takaa samaa tulosta samalla lasermäärällä toiselle ihmiselle. Pyrimme tekemään mahdollisimman yksilöllisen arvion mutta ne ovat vain suuntaa-antavia ja perustuvat keskiarvoihin. Lopulta vaalentumisen etenemistä voi vain seurailla käsittelyjen edetessä. Seuraamme valokuvin prosessien edistymistä. Otathan kunnon valokuvan tatuoinnistasi ennen ensimmäistä käyntiä, näin voit myös itse seurata vaalentumista aiempaan vertaamalla. Vastaanotolla tatuointi valokuvataan jokaisella käynnillä. Valokuvista voimme seurata käynneittäin prosessin etenemistä.

Tarjoamme nykyään myös lauantaiaukioloja! Vastaamme kysyntään tarjoamalla kerran-kaksi kuukaudessa lauantain laserointien tekemiseen. Lauantait ovat olleet suosittuja ja ajat menneet nopeasti sekä ensikäyntiläisille mutta myös arkityötä tekeville (lääkäri paikalla lauantaisin, varaathan soittamalla Sinfonian ajanvaraukseen että saat varmasti ajan molempiin).

R20-menetelmää sovellamme nykyään asiakkaiden tarpeen ja ihoalueen ärsyyntymisasteen mukaan. Sarjahoidoilla käsittelemme tatuoinnin yhdellä käynnillä 2-4 kertaa. Sarjakäsittelyille on oma hinnasto, yleisimmin tehdään 2 käsittelyä. Aiemmin useat asiakkaat valitsivat joko yhden tai neljä käsittelyä, sarjahoitoa pystymme kuitenkin käyttämään myös kaksin- tai kolminkertaisiin tatuoinnin laserointeihin. Aikaa varatessa on hyvä mainita aikomuksesta sarjakäsittelyyn.

Jos olet aiemmin ollut asiakkaanamme ja tiedät että asiointisi sujuu nopeasti, voit ottaa Villeen yhteyttä ja kysyä ns. puoliska-aikaa.

Mikäli jokin asia askarruttaa ennen tai jälkeen laseroinnin, ethän epäröi ottaa yhteyttä

Tatutoinnin poistoa / vaalennus

fysioakustinen hoito

Fysioakustinen hoito

 

Mitä?

Hyvinvointiohjaus perustuu psykofyysiseen näkemykseen ihmisestä kokonaisvaltaisena olentona. Mielen ja kehon vuorovaikutuksen ja kokemuksellisuuden kautta opitaan uusia toimintamalleja jotka johtavat paremminvointiin. Ohjauksessa käytettyjä menetelmiä ovat esim. mielikuva- ja hengitysharjoitukset, manuaaliset käsittelyt/hieronta, kehollisuus- ja liikeharjoitteet, rentoutusharjoittelu, ohjaus ja neuvonta fysioterapeuttisesta näkökulmasta, fysioakustinen hoito, EFT-ohjaus ja hoito.

Kenelle?

Ohjaus sopii erityisesti henkilöille joilla on psyykkisistä tai neurologisista syistä johtuvaa toimintakyvyn alenemaa tai kehollisuuden havaitsemisen häiriöitä, päihdetaustaa, kroonisen kivun, unettomuuden, stressin tai muun syyn aiheuttamia ongelmia.
Ohjauksen sisältö määrittyy asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaisesti. Yhdellä käynnillä saat näkemystä, harjoitteita ja ohjausta tilanteeseesi. Joskus useampi tapaaminen on tarpeen kuntouttavan prosessin mahdollistamiseksi ja tavoitteiden täyttymisen seuraamiseksi. Tämä mahdollistaa myös laajemmin erilaisten menetelmin kokeilun ja hyödyntämisen.

Ohjauskäynnin kesto: Ensikäynti 90min / 63€, jatkokäynti 60min / 63€.
Ota rohkeasti askel kohti paremminvointia!

Ville Köykkä
Mielenterveystyön ammattilainen (kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä yli 10v), lähihoitaja
4. vuoden fysioterapiaopiskelija, psykofyysinen viitekehys
Rentoutusohjaajakoulutus
Vibroakustinen hoitajakoulutus

Ajanvaraus:

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma – to klo 9.00 – 19.00 tai pe 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta p. 050 516 9540.

Hinnasto:

Lääkärin konsultaatioaika tatuoinnin
poistoon tulevalle ensikävijälle                                0,00 €
Tatuoinnin poisto / vaalennus                              195,00 € / kerta
Sarjahoito 2 käsittelyä                                          363,00 €

Fysioakustinen hoito                                            48,00 € / kerta
Fysioakustinen hoito 5-sarja                                224,00 € / hoitosarja
Psykofyysinen hyvinvoinninohjaus (ensikäynti)       90min.  63,00 €
Psykofyysinen hyvinvoinninohjaus (jatkokäynti) 60-90 min. 63,00 €

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This