050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Yritystiedot

Tatuointi Pois Seinäjoki

Esittely ja hoidot:

Sinfoniassa toimikenttääni ovat seuraavat hoidot:

– Tatuoinnin poistaminen ja vaalentaminen laserilla

Mietitkö tatuoinnin poistamista / vaalentamista?

Olemme tehneet laserointeja jo vuosia ja ymmärryksemme prosessiin perustuu karttuneeseen tietotaitoon. Tatuoinnin on herkkä ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä vaativa laji. Tietty tulos yhdellä ihmisellä ei takaa samaa tulosta samalla lasermäärällä toiselle ihmiselle. Pyrimme tekemään mahdollisimman yksilöllisen arvion mutta ne ovat vain suuntaa-antavia. Lopulta vaalentumisen etenemistä voi vain seurailla käsittelyjen edetessä. Seuraamme usein valokuvin prosessien edistymistä. Otathan kunnon valokuvan tatuoinnistasi ennen ensimmäistä käyntiä, näin voit myös itse seurata vaalentumista aiempaan vertaamalla.

Tarjoamme nykyään myös lauantaiaukioloja! Vastaamme kysyntään tarjoamalla kerran-kaksi kuukaudessa lauantain laserointien tekemiseen. Lauantait ovat olleet suosittuja ja ajat menneet nopeasti. Etusijalla ovat pitkän matkan päästä kulkevat ja ensikäyntiläiset (lääkäri paikalla lauantaisin, varaathan soittamalla Sinfonian ajanvaraukseen että saat varmasti ajan molempiin), toki kaikki ovat tervetulleita.

R20-menetelmää sovellamme nykyään asiakkaiden tarpeen ja ihoalueen ärsyyntymisasteen mukaan. Sarjahoidoilla käsittelemme tatuoinnin yhdellä käynnillä 2-4 kertaa. Hinta muodostuu käsittelyjen määrän mukaan ollen 2-4 kertaa yhden käsittelyn hinta. Aiemmin useat asiakkaat valitsivat joko yhden tai neljä käsittelyä, sarjahoitoa pystymme kuitenkin käyttämään myös kaksin- tai kolminkertaisiin tatuoinnin laserointeihin. Sarjahoitokäynnillä veloitetaan vain yksi toimistomaksu. Aikaa varatessa on hyvä mainita aikomuksesta sarjakäsittelyyn.

Jos olet aiemmin ollut asiakkaanamme ja tiedät että asiointisi sujuu nopeasti, voit ottaa Villeen yhteyttä ja kysyä ns. puoliska-aikaa.

Mikäli jokin asia askarruttaa ennen tai jälkeen laseroinnin, ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Hoidot

  • Tatuoinnin poistot

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma – to klo 9.00 – 19.00 tai pe 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, haluamaasi hoitoon voit tehdä TÄSTÄ

Hinnasto:

Tatuoinnin poisto / vaalennus                              223,00 € / kerta
Sarjahoito 2 käsittelyä                                          363,00 €

Sarjat voi varata vain puhelimitse tai paikan päällä

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

Share This