050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Esittelyt

Olen suorittanut osteopaatin tutkintoni Helsingin Ammattikorkeakoulussa. Valmistumiseni jälkeen 2004 olen pitänyt vastaanottoa yksityisillä lääkäriasemilla mm. Seinäjoella, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Osteopaattina olen erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä niistä aiheutuvia häiriöitä. Alaselkäkipu, niskahartiakipu, päänsärky, huimaus, ääreisnivelten vaivat, iskias ja erilaiset lihasjännitystilat ovat yleisimpiä syitä hakeutua vastaanotolleni.

Pyrin palauttamaan kuntoutujan toimintakyvyn erilaisilla manipulaatio- ja pehmytkudostekniikoilla. Annan hoidettavalle usein myös ravinto-, liikunta- ja venytysohjeita.

Lähestymistapani potilaan oireiluun on aina kokonaisvaltainen. Pääasia on selvittää mistä vaiva johtuu. Ongelma kuten kipu, voi olla vaikkapa polvessa mutta vika esimerkiksi jalkaterissä, lantiossa tai selässä. Kun vaivan lähde löytyy ja hoidetaan, kipu häviää.

Suorittamani hoitotoimenpiteet ovat tutkittuja ja turvallisia, ja vastaanotolleni voi hakeutua myös ilman lähetettä.

Osteopatian menetelmin hoidettavia vaivoja ovat mm.

– päänsäryt/huimaus

– niskakivut

– selkäkivut

– välilevyongelmat

– iskias

– ylä- ja alaraajojen kiputilat

– raajojen puutumisoireet

– kyynärpään- ja rannekanavan oireet

– nilkan- ja jalkaterän kiputilat

– urheiluvammat

– sidekudosten kiputilat esim. fibromyalgia

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse ma- to  klo 9.00 – 19.00 tai pe 9.00 – 17.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Nettiajanvarauksen tälle hoitajalle, valitsemaasi hoitoon voit  tehdä TÄSTÄ.

Hinnat

Hoitotoimenpide 30min         68,00€

Hinta sisältää palvelumaksun

Share This