050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Tämä kuntoutusmenetelmä perustuu 70- luvulla alkaneeseen prof. Reijo Mäkelän ja Acup.tri.biokemian prof.,PhD, MD, T.C.MD.Anu Mäkelän kehittämään tutkimustyöhön ja sen sovelluksiin.
MSf -kuntoutus, niin testaus kuin hoitokin perustuvat elektrofysiologiaan= solujen sähkömagneettiseen käyttäytymiseen, iirisdiagnostiikkaan, He-Ne- laserilla annettavaan akupunktioon, yrtti-. hivenaine- ja vitamiinitietouteen ja ruokavalioon. Hoidossa ei oteta verikokeita, ei tehdä leikkauksia eikä pistellä neuloilla; varsin mukavaa mutta tehokasta hoitoa. Hoidon tarkoitus on poistaa kyseessä olevan vaivan alkusyy, eikä vain lievittää oireita lääkkeillä. Voidaan hoitaa allergioita, astma, migreeni, paniikkihäiriöitä, vaivoja, reuma, suolistoa, eril. kivut ja säryt, maksa ja kilpirauhasvaivat.
Hoito koostuu kolmesta eri osa-alueesta

Sähköfysiologinen laserakupunktio- mikä kohdistetaan vaivan mukaan keskeisiin sisäelimiin, hermoratoihin jne…..Kyseisellä menetelmällä mitataan sisäelinten kunto. Tätä menetelmää käytetään jo muualla maailmassa sairaaloissa diagnoosin tekoon.
Vitamiinit ja hivenaineet, joilla jo pelkästään hoidetaan sairauksia, ovat tässä hoitomuodossa tärkeä osa-alue.
Ruokavalio, joka suunnitellaan tapauskohtaisesti on myös tärkeä osa kokonaisuutta. Esimerkiksi kahvi, suklaa, liha kiihdyttävät kilpirauhasta mikä taas pahentaa mm. Reumakipuja, astmaa, allergiaa.

Share This