050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Saku on tehnyt perinteistä jäsenkorjausta omalla toiminimellä 2020 alkaen, opiskeluidensa alusta alkaen.

Valmistui perinteiseksi jäsenkorjaajaksi keväällä 2022

 

 

 

 

 

Perinteinen jäsenkorjaaja

 

Juha on työskennellyt lähes 40 vuotta alalla ja tehnyt yli 86000 hoitotoimenpidettä. Valmistui Kuntohoitajaksi 1984 ja silloiseksi Lääkintävoimistelijaksi. Fysioterapeutiksi 1987. Hieronnan näyttötutkinto-opettajana työskennellyt 2016 lähtien.
Ammattitaitoa Juha on ylläpitänyt ja kehittänyt useilla alan koulutuksilla, esimerkiksi manuaalisen terapian kurssit, lääkinnällinen harjoitusterapia, purentalihasten käsittely, akupunktio, Kalevalainen- ja Kaustislainen jäsenkorjaus jne.

Juha Kojonen
Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja
jäsenkorjaaja

 

Petri valmistui fysioterapeutiksi 1994. Jo ennen valmistumistaan hän erikoistui suoraan tuki -ja liikuntaelinsairauksien hoitamiseen. Hän valmentaa opiskelijoita koulutetun hierojan ammattitutkintoon, sekä opettaa hierojan erikoisammattitutkinnon opintoja tekeviä oppilaita. Petri toimii myös näyttötutkinnon vastaanottajana useassa eri oppilaitoksessa ympäri Suomea.

 

 

 

Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja
Purenta- ja hengityslihashoitaja

 

Satu on jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja. Hoitotyöstä hänelle on kertynyt kokemusta terveyskeskuksen kuntoutusosastolta jo yli kaksikymmentä työntäyteistä vuotta. Jalkahoitajan ammattitutkinnon Satu on suorittanut keväällä 2020. Satu kokee jalkojenhoitotyön mielenkiintoisena ja palkitsevana. Hän tarjoaa terveyttä edistävää jalkahoitoa, josta saa apua niin jalkojen omahoitoon kuin jalkaterveyden ylläpitoon, sekä jalkahoitotarpeiden kartoittamiseen.
Satu Paski
Jalkojenhoidon AT

 

Tiina on yrittäjä, koulutettu hieroja ja jalkojenhoidon AT loppusuoralla. Työskennellyt vanhusten hoitotyössä ja siitä matka on edennyt erilaisten koulutusten kautta hoitoalan yrittäjäksi.  Tiina on aloittanut työskentelynsä Sinfoniassa nyt nimenomaan jalkahoitajana. Tiina arvioi, miten pitkällinen hieroja taustansa auttavan myös jalkaongelmien kartoittamisessa, kuten jalkojen asentovirheitä ja selventää niiden vaikutuksia jalkoihin syntyviin vaurioihin. Hän käyttää myös apuna luonnosta saatuja kotimaisia hoitotuotteita, avuksi mm.kivun hoidossa jalkahieronnan yhteydessä.
Jalkahoitaja

 

Emmi toimii Sinfoniassa SYNLAB:in  laboratoriopalvelupisteen upouusissa tiloissa laboratoriohoitajana.
SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja, joka huolehtii suomalaisten hyvinvoinnista tarjoamalla edistykselliset, innovatiiviset ja tehokkaat puitteet terveyden säännölliseen seurantaan ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.

 

laboratorioihoitaja

 

 

 

 

Share This