050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

 Mervi ollut lapsesta saakka kiinnostunut ihmisten hoitamisesta, kokien sen kutsumukseen. Hän kokee palkitsevaksi saada käyttää osaamistaan ja ammattitaitoaan ihmisten hyväksi. Nykyisessä työssään hän nauttii erityisesti siitä, että saa hoitaa rauhassa yhtä ihmistä kerrallaan, antaen tälle aikaansa ja läsnäoloaan sataprosenttisesti.

Hän on toiminut yrittäjänä 4/2022 alkaen, tehtyään sitä ennen monipuolisen uran sairaanhoitajana eri terveydenhuollon yksiköissä. Hoitotyötä hän on tehnyt vuodesta 2006 alkaen.

 

Mervi Kulmala
Jalkahoitaja (opisk.)
Kalevalainen jäsenkorjaaja
Sairaanhoitaja (AMK)

 

 

 

Elina on 2012 valmistunut fysioterapeutti. Lisäksi hän on koulutukseltaan physiotrainer ja opiskelee perinteistä jäsenkorjausta.
Hänellä on fysioterapeutin työtaustaa niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Toiminut keväästä 2022 alkaen yrittäjänä, tarjoten fysioterapiaa, purentaelinfysiotetapiaa, hierontaa sekä perinteistä jäsenkorjausta kokonaisvaltaisen kehon tasapainottamisen lisäämiseksi.

 

 

 

Elina Honkala
Fysioterapeutti
Physiotrainer
Perinteinen jäsenkorjaaja opisk.

 

 

 

Elina on työskennellyt psykiatrian erikoissairaanhoidossa yli 20 vuotta, valmistuttuaan psykiatrian sairaanhoitajaksi v. 1995. Valmistui Oulun yliopistosta terveystieteiden maisteriksi v. 2003.  Työn ohella täydentänyt osaamistaan kouluttautumalla työnohjaajaksi, toimien työnohjaajana terveydenhuollon ammattilaisille reilut 7 vuotta.Työkokemusta on kertynyt psykiatrian erikoissairaanhoidosta, niin esimiestyössä kuin kliinisessä potilastyössä. Pisin työkokemus on nuorisopsykiatrian erikoisalalta ja sittemmin aikuispsykiatrian poliklinikkatyöstä.

 

 

Elina Suominen
Psykiatrinen sairaanhoitaja
Terveystieteiden maisteri
Työnohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti –

 

Kimmo on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Porin Fysiotiedosta 1992.  Hierontatyönsä ohessa Kimmo on toiminut Seinäjoen hierojakoululla opettajana, Eri urheilulajien vaatimasta lihashuollosta hänellä on vankka ja monipuolinen kokemus, jota kartuttanut toimiessaan Suomen yleisurheilumaajoukkueen lihashuollossa eri ikäluokissa vuodesta 2016 lähtien. Lisäksi vuosien varrella käydyt erilaiset ammattitutkintoa tukevat koulutukset ovat omalta osalta olleet motivaattorina ammentaessaan lisätietoa ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä.

 

 

urheiluhieroja
jäsenkorjaaja

 

 

 

Saku on tehnyt perinteistä jäsenkorjausta omalla toiminimellä 2020 alkaen, opiskeluidensa alusta alkaen.

Valmistui perinteiseksi jäsenkorjaajaksi keväällä 2022

 

 

 

Perinteinen jäsenkorjaaja

 

 

Juha on työskennellyt lähes 40 vuotta alalla ja tehnyt yli 86000 hoitotoimenpidettä. Valmistui Kuntohoitajaksi 1984 ja silloiseksi Lääkintävoimistelijaksi. Fysioterapeutiksi 1987. Hieronnan näyttötutkinto-opettajana työskennellyt 2016 lähtien.
Ammattitaitoa Juha on ylläpitänyt ja kehittänyt useilla alan koulutuksilla, esimerkiksi manuaalisen terapian kurssit, lääkinnällinen harjoitusterapia, purentalihasten käsittely, akupunktio, Kalevalainen- ja Kaustislainen jäsenkorjaus jne.

 

 

 

Juha Kojonen
Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja
jäsenkorjaaja

 

Petri valmistui fysioterapeutiksi 1994. Jo ennen valmistumistaan hän erikoistui suoraan tuki -ja liikuntaelinsairauksien hoitamiseen. Hän valmentaa opiskelijoita koulutetun hierojan ammattitutkintoon, sekä opettaa hierojan erikoisammattitutkinnon opintoja tekeviä oppilaita. Petri toimii myös näyttötutkinnon vastaanottajana useassa eri oppilaitoksessa ympäri Suomea.

 

 

 

 

 

 

Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja
Purenta- ja hengityslihashoitaja

 

 

 

 -Seinäjoki avautui Sinfonian tiloissa. SYNLABilla pääset laboratoriotutkimuksiin joko lääkärin lähetteellä tai itsenäisesti ilman lähetettä. Voit valita esimerkiksi asiantuntijoiden valmiiksi suunnitteleman laboratoriopaketin tai omavalintaisia tutkimuksia yksittäin. Ajan varaat helposti netistä, klikkamalla alla olevasta painikkeesta tai puhelimitse 010 326 3260. Tulokset tulevat nopeasti SYNLABin verkkopalveluun.

 

 

 

 

Share This