050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi
Virpi Hoffrén

Virpi on funktionaliseen ravintoterapiaan erikoistunut dipl.ravintoterapeutti, joka saanut laajan koulutuksen Helsingissä Suomen Terveysopisto Saluksessa. Toiminut jo pitkään täydentävien hoitomuotojen parissa mm. luontaishoitajana ja shiatsuterapeuttina. Suorittanut terveydenhoidon perusopinnot sekä jalkojenhoidon ammattitutkinnon ja Asahi-terveysliikunnan ohjaajan koulutuksen.

Matti Melanen

Matti on pitkän linjan fysiterapeutti (AMK) ja erikoistunut myös faskiakäsittelyihin. Ihmisen keho on tehty liikkumista varten. Se miten kehoasi käytät päivittäin määrittää sen miten hyvin tai huonosti kehosi toimii, liikkuu ja voi. Jos haluat tehdä muutoksia asiaan, sinun tarvitsee vain päättää ja alkaa tekemään asioita toisin. Kehosi seuraa perästä. Jos et pääse puusta pitkälle, niin Matti auttaa mielellään. Lääkärin lähetteellä KELA-korvattava. Voit tulla myös ilman lähetettä.

Kirsi Pekola

Kirsillä puolestaan on lähes 20 vuoden kokemus hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien tutkimisesta ja hoidoista. Hän on kouluttautunut hiustutkijaksi, hiushoitajaksi, ravintoneuvojaksi ja kouluttajaksi. Ensimmäinen ammattinsa oli parturi-kampaaja. Herkistyttyään hiusväreille, hän joutui luopumaan liikkeestään. Herkistymisen kautta kiinnostuksensa terveyttä edistäviin hoitomuotoihin vain syveni.