050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Tarja Huhtala

Tarja on perehtynyt antamuksellisesti vanhoihin ja hyviksi todettuihin suomalaisiin perinnekulttuuriin perustuviin jäsenkorjauksen menetelmiin, opiskelemalla alaa laajasti kaustislaisten sekä perinteisten jäsenkorjausoppien mukaisin tavoin.

 

Virpi Hoffrén

Virpi on funktionaliseen ravintoterapiaan erikoistunut dipl.ravintoterapeutti, joka saanut laajan koulutuksen Helsingissä Suomen Terveysopisto Saluksessa. Toiminut jo pitkään täydentävien hoitomuotojen parissa mm. luontaishoitajana ja shiatsuterapeuttina. Suorittanut terveydenhoidon perusopinnot sekä jalkojenhoidon ammattitutkinnon ja Asahi-terveysliikunnan ohjaajan koulutuksen.

Kirsi Pekola

Kirsillä puolestaan on lähes 20 vuoden kokemus hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien tutkimisesta ja hoidoista. Hän on kouluttautunut hiustutkijaksi, hiushoitajaksi, ravintoneuvojaksi ja kouluttajaksi. Ensimmäinen ammattinsa oli parturi-kampaaja. Herkistyttyään hiusväreille, hän joutui luopumaan liikkeestään. Herkistymisen kautta kiinnostuksensa terveyttä edistäviin hoitomuotoihin vain syveni.