050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi
Mari toimii Väestöliiton verkostoterapeuttina ja kuulun Seksuaaliterveysklinikan tiimiin.
Hänellä on koulutuksia Skeematerapiasta ja HOT terapiasta, lisäksi käynyt Pedofiili asiakkaana -koulutuksen. Hän on Parisuhteen palikat -ohjaaja sekä Virtaa Välillämme -ohjaaja.
Seksuaaliterapeutti
Auktorisoitu Seksuaalineuvoja (SSS)
Lähihoitaja; mielenterveys-ja päihdetyö
Nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja

 

 

Marianne valmistui hermoratahierojaksi Pohjois-Pohjanmaan hermoratahierojaopistosta kesällä 2021. Tällä hetkellä hän suorittaa hermoratahieronnan mestariopintoja, joista valmistuu loppuvuodesta 2022.

Hermoratahieronta – Kokonaisvaltaista terveyttä edistävää mielen ja kehon hoitoa.

Hermoratahieroja

 

Riina on valmistunut sisätauti/kirurgiseksi sairaanhoitajaksi v. 1994. Työskennellyt länsimaalaisen lääketieteen monella eri osa-alueella 25 vuotta.
Halu hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja paneutua oireen aiheuttavaan syyhyn sai hänet opiskelemaan tunnevyöhyketerapiaa.

Syksyllä 2021 hän aloittaa vielä Psykologian kandidaatiksi tähtäävät opinnot.

Riina Knuts
SairaanhoitajaTunnevyöhyketerapeutti

 

Sanna-Kaisa on toiminut hoitotyössä vuodesta 1992 lähtien, ensiksi perushoitajana ja vuodesta 1997 lähtien sairaanhoitajana hoitaen paljon erilaisista jalkaongelmista (verisuoniperäiset, ortopediset) kärsiviä asiakkaita.
Jalat ja niiden hoito on kiinnostanut häntä niin paljon, että valmistui keväällä 2021 jalkojenhoitajaksi (AT) ja oma yritys, Hoitola Jalankehrä, syntyi luontevasti jo opiskeluaikana.

 

Sanna-Kaisa Tuohimaa
Sairaanhoitaja AMK
Jalkojenhoitaja AT

Share This