050 516 9540 info@sinfoniaoy.fi

Leenalla on laaja kokemus ihmisten traumoista eheytymisen, hyvinvoinnin ja henkisen kasvun tukemisesta innovatiivisten ja syvästi vaikuttavien menetelmien avulla. Hänen tarjoamansa palvelut tukevat myös hyvin toinen toisiaan, sillä kukin niistä vaikuttaa hieman eri tavoin ja eri tasoilla. Näin ollen niitä kannattaa yhdistellä ja valita, kuhunkin tilanteeseen sopivimmalta tuntuva palvelu. Leena auttaa mielelläni, sillä tärkeintä on löytää sinulle sopivimmat ja toisiaan tukevat hoitomuodot.

 

 

Leena Hakala

Laillistettu psykologi (PsM)
Dipl. ravintoneuvoja
Työnohjaaja

 

 

 

 Mervi ollut lapsesta saakka kiinnostunut ihmisten hoitamisesta, kokien sen kutsumukseen. Hän kokee palkitsevaksi saada käyttää osaamistaan ja ammattitaitoaan ihmisten hyväksi. Nykyisessä työssään hän nauttii erityisesti siitä, että saa hoitaa rauhassa yhtä ihmistä kerrallaan, antaen tälle aikaansa ja läsnäoloaan sataprosenttisesti.

Hän on toiminut yrittäjänä 4/2022 alkaen, tehtyään sitä ennen monipuolisen uran sairaanhoitajana eri terveydenhuollon yksiköissä. Hoitotyötä hän on tehnyt vuodesta 2006 alkaen.

 

Mervi Kulmala
Jalkahoitaja (opisk.)
Kalevalainen jäsenkorjaaja
Sairaanhoitaja (AMK)

 

 

 

Elina on 2012 valmistunut fysioterapeutti. Lisäksi hän on koulutukseltaan physiotrainer ja opiskelee perinteistä jäsenkorjausta.
Hänellä on fysioterapeutin työtaustaa niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Toiminut keväästä 2022 alkaen yrittäjänä, tarjoten fysioterapiaa, purentaelinfysiotetapiaa, hierontaa sekä perinteistä jäsenkorjausta kokonaisvaltaisen kehon tasapainottamisen lisäämiseksi.

 

 

 

Elina Honkala
Fysioterapeutti
Physiotrainer
Perinteinen jäsenkorjaaja opisk.

 

 

 

Elina on työskennellyt psykiatrian erikoissairaanhoidossa yli 20 vuotta, valmistuttuaan psykiatrian sairaanhoitajaksi v. 1995. Valmistui Oulun yliopistosta terveystieteiden maisteriksi v. 2003.  Työn ohella täydentänyt osaamistaan kouluttautumalla työnohjaajaksi, toimien työnohjaajana terveydenhuollon ammattilaisille reilut 7 vuotta.Työkokemusta on kertynyt psykiatrian erikoissairaanhoidosta, niin esimiestyössä kuin kliinisessä potilastyössä. Pisin työkokemus on nuorisopsykiatrian erikoisalalta ja sittemmin aikuispsykiatrian poliklinikkatyöstä.

 

 

Elina Suominen
Psykiatrinen sairaanhoitaja
Terveystieteiden maisteri
Työnohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti –

 

 

 -Seinäjoki avautui Sinfonian tiloissa. SYNLABilla pääset laboratoriotutkimuksiin joko lääkärin lähetteellä tai itsenäisesti ilman lähetettä. Voit valita esimerkiksi asiantuntijoiden valmiiksi suunnitteleman laboratoriopaketin tai omavalintaisia tutkimuksia yksittäin. Ajan varaat helposti netistä, klikkamalla alla olevasta painikkeesta tai puhelimitse 010 326 3260. Tulokset tulevat nopeasti SYNLABin verkkopalveluun.

 

 

 

 

Share This